![]() |
Re: Machetele mele - Decodat
Reprezentanta nu alta la tine acasa...bravo man mai rar vezi asa ceva:!:
|
Eu stiu ca ai una si mai frumoasa in fata casei:lol:
Insa sunt foarte frumoase si astea micute. Spor in continuare.:D |
Arata foarte bine cele 3 Golf-uri ...si mai ales ca sunt toate rosii si cand spun toate l-am inclus si pe cel personal:oops:.succes!
|
13 Attachment(s)
Multumesc!
Astazi una rara.;) RENAULT 8 GORDINI, 1/18, SOLIDO, NR.00. Cu multumirile de rigoare pentru Cipone. Ultima poza e cu originalul, scara 1/1:lol: |
ei da, asta e un model rar si superb.
buna achizitie, arata deosebit! |
Inca un Renault superb in colectie..lipseste doar numarul 6 si 7 din vitrina, in rest le ai pe toate:?:
|
Merci!
|
11 Attachment(s)
VW GOLF 4 VARIANT, 1/24, WELLY. ;)
|
Am si eu o intrebare. Aceste Renaulturi de la Solido difera prin ceva la nivelul caroseriei, bord sau doar prin stickerele aplicate. Mie unul mi se pare la fel ca orice alt Renault 8 Solido doar alte stickere. Intreb pentru ca vreau si eu sa imi achizitionez un Renault 11 si altul 8 sincer varianta street as vrea, dar vad preturi de la 75 pana la 250 de lei.
|
Caroseriile sunt la fel, difera doar jantele, stickerele si interiorul. Unele sunt produse in serii mai mari altele in serii mai limitate, de aici si diferentele de pret.
De ex. unele sunt produse in serii de 15000 de buc, altele in serii de 1500 buc.;) Daca te intereseaza un model anume, te pot ajuta .;) |
Cred ca ai cautat ceva modelul asta pe rosu..am tot vazut pe gri dar asa e prima data, foarte frumos man, felicitari:!:
|
Quote:
He he,uite micutaa!sa o stapinesti sanatos Deco, ma bucur ca o apreciezi si o pretuiesti!spor.:D |
Quote:
Cipone - merci inca o data;) |
Quote:
Frumos asta rosu domnu Deco! nici eu nu mai vazusem, decat pe gri, albastru si negru parca.Asta chiar e frumos foc, felicitari! |
Merci!
Mai jos am atasat o lista cu toate modelele, le-am facut un inventar.;) 1/24 - Maisto VW GOLF 4 R32 - rosu VW GOLF 4 R32 - albastru VW GOLF 4 R32 - verde kit VW GOLF 4 R32 - galben VW GOLF 4 R32 - portocaliu custom shop VW GOLF 4 R32 - albastru electric VW GOLF 4 R32 - negru custom shop VW GOLF 4 R32 - gri VW GOLF 4 R32 - negru kit VW GOLF 4 R32 - portocaliu pro rods VW GOLF 4 R32 - verde Kit modificat 1/24 - Welly VW GOLF 4 GTI - silver VW GOLF 4 GTI - rosu VW GOLF 4 GTI - gri VW GOLF 4 Variant - rosu VW GOLF 4 Variant - silver VW GOLF 4 Variant - albastru 1/24 - Burrago VW GOLF 4 GTI - alb 1/20 - HotWhells VW GOLF 4 GTI DROPSTARS - rosu VW GOLF 4 GTI DROPSTARS - silver 1/18 - Revell VW GOLF 4 GTI - rosu 2-buc VW GOLF 4 GTI - negru VW GOLF 4 GTI - albastru 2-buc VW GOLF 4 GTI - silver VW GOLF 4 GTI - alb 1/18 - Norev VW GOLF 5 GTI - rosu VW GOLF 5 - silver VW GOLF 6 GTI - rosu VW GOLF 6 - silver RENAULT 16 - verde 1/18 - Solido RENAULT 8 GORDINI - albastru 2-buc RENAULT 8 GORDINI - rosu oem RENAULT 8 GORDINI - rosu nr.273 modificat RENAULT 8 GORDINI - albastru nr.00 RENAULT 8 GORDINI - albastru nr.71 RENAULT 8 GORDINI - albastru nr.89 RENAULT 8 GORDINI - albastru legende RENAULT 12 GORDINI - albastru 2-buc RENAULT 12 GORDINI - street rally nr.2 2-buc RENAULT 12 TS - galben RENAULT 12 GORDINI - Monte Carlo nr.79 2-buc RENAULT 12 GORDINI - portocaliu modificat RENAULT 12 GORDINI - albastru legende RENAULT 12 GORDINI - portocaliu oem RENAULT 12 GORDINI - Monte Carlo nr. 7 (vine pe 27 dec) Restu' lumii..... 1/24 VW GOLF 1 Fabbri - gri VW GOLF 2 FUJIMI - galben MERCEDES 190 E Fabbri - rosu VW GOLF 5 GTI CARARAMA - rosu VW GOLF 5 WELLY - gri 1/18 MERCEDES 230 E REVELL - gri VW GOLF 1 SUN STAR - gri TRABANT 601 VITESSE - portocaliu RENAULT MEGANE 2 BURRAGO - portocaliu |
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning