![]() |
Re: CONCURSUL CONCURSURILOR -2006
ah inca ceva cu referire la cele spuse de madskillz si ALXutz ...pozele cu masinile sunt la rez : 1600 x 1200 ...ceea ce e cam greu de lucrat ......ca nu gaseshti materiale la o asha marime ...si daca gaseshti ...nu se potrivesc ...deci ...unii pot folosi un background de 1600 x 1200 si masina propriu-zisa sa o micsoreze pentru a gasi mai usor materiale pt tuning ...
think about it ! |
parerea mea e ca ar trebui pastrat backgroundul original...si luat in considerare de juriu modul cum a fost coborata masina...
|
eu am facut mai mult brush tuning ;) o sa se ia in considerare ??
si mai am o problema : cei 150 de euro o sa ii ia cel care iese primul sau se impart la la cele 3 locuri ( I , II , III ) ?? la categoria beginner |
Quote:
|
Quote:
2. premiile vor fi comunicate oficial dupa ce vom da, in mare sau exact, componenta juriului. tot atunci veti afla EXACT si premiile. ;) PS: bineinteles, banii se vor imparti la cele 3 locuri (de ex: 150 = 75 + 50 + 25) |
Ultimile UPDATE-URI privind centralizarea lucrarilor :
1. Lucrarile finale + screenshot-urile se vor trimite pana pe 30 aprilie dimineata, cand vor fi puse pe CD si duse la tiparire. 2. Lucrarile vor fi trimise la 4 adrese de mail care va vor fi furnizate in urmatoarea ora, respectiv: o adresa dedicata pt. Freehand Tuning, una pt. Beginner Tuning, una pt. Advanced Tuning si una pt. Highend Tuning. 3. Pentru a pastra elementul surpriza (lucrarile in sine), membrii 4tuning vor vota lucrarile favorite la eveniment, incepand cu 1 Aprilie ;) Fiecare va primi bilet, la intrare, pe care va putea bifa optiunile proprii si a participa activ la vot, in stabilirea castigatorilor alesi de membrii 4tuning, in paralel cu cei alesi de juriul de specialitate. va asteptam ! edit: iata si adresele promise: [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] concurentii fiecarei categorii vor trimite lucrarile finale + screenshot-uri la adresele de mail aferente. va multumim ! edit2: NU UITATI !!! nu vor exista semnaturi, logo-uri sau alte semne distinctive pe lucrarile participante, pentru o transparenta totala si o jurizare corecta, neinfluentata de nume, logo-uri, notorietate, etc |
sunt rugati sa retransmita si la adresele de mai sus cei care au trimis pozele prin diverse alte metode alternative
|
Quote:
|
cum adik 'bilet' va trebui sa fim acolo?
|
nu neaparat....dak nu poti nu vii
|
Pana la ce ora se pot trimite maine dimineata lucrarile? Sint pe ultima suta de metrii cu masina.
|
gat am terminat,sper ca baieti din juriu sa nu se sperie................hi hi hi.
|
acum pe vijelie am terminat si eu :( graba mare nene
am resuit sa dau si mail bafta la toti 8) |
Si eu am terminat...am trimis si mail-ul...cu Dumnezeu inainte :) Bafta tuturor
|
ora 12.00 (24.00) am terminat lucrarile....m-au trecut toate transpiratiile...:???: asta e...sper sa am o prestatie onorabila...akum am trimis si mailul....
peace up |
| All times are GMT +2. The time now is 01:12. |
- Copyright 2026 4Tuning