![]() |
Re: BV 02 RHD
la's ca iti arunc io o mana de ajutor;)... nu uita ca la mine a mers vinu fiert ...baut cu o mana de prieteni...
|
3 Attachment(s)
azi am reusit sa trag partea electrica a geamurilor +butoanele in consola cateva poze cu baba zacand ...
|
Sa inteleg ca nu-ti mai trebe talonu cu folia aia "blana" pe fata?
|
nu zace,isi odihneste fundu ala mare :D
|
Quote:
|
are geamuri acum, cand vede garda sunt ambele jos :)
|
Quote:
|
de cand ti-ai facut pasajele numai la alea faci poze. ...
|
da ma le fac poze sa vad evolutia lor ca la fiecare poza facuta primeste cate o galeata de rugina...:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 azi am lucrat la pedalier l-am batut bine in cuie sa tina pana la vara ... ca la vara pun paie pe jos :hug::hug::peace::peace::peace::peace:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sa inteleg se va prezenta la o noua configuratie...ceva de genul:oops::lol:
|
nu le-am montat inca ca urmez niste cursuriii de specializare ..ptr ca sa le pot monta momentan nu am macaralele la geamurile fata le-am lipit de rama de la usa cu poxilina am tonfa intre scaune in caz de ceva le sparg ...
|
8 Attachment(s)
HEI! De Ce dracu sunt prieteni???na va zic eu! sti de la prieteni castigi o vorba buna...castigi niste piese noi la masina!Si deia azi m-am intalnit cu geroge...sti imi e prieten... si da chiar i-am dat vreo 3 baloti de fan sub pretul pietei!
|
binee Georgee :)....mama ai folie BLANA pe fatza, casm riscant dar da foarte bine :>..
|
Cum te descurci noaptea cu folia?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:47. |
- Copyright 2026 4Tuning