![]() |
Re: BH 04 ARO
2 Attachment(s)
ceva poze cu masinutza... de al un show... marfa mai arata.... felicitari.
|
Este pe departe mult mai reusita decat prima!;) Ai participat akum pe 21 la Oradea,sau te pastrezi pentru 4iunie?
|
1 Attachment(s)
pe baza Filmarilor realizate de BH 22 FLY si ex BH 22 LEX, mi-am permis sa iti fac un scurt montaj, tie si MIZeriei, care este de fapt un scurt film de prezentare. Sper sa va placa.
Acest film este dedicat creatiei tale inspecial si este ca sa zic asa recunostinta mea fata de tine, de efortul depus si nu in ultimul rand masinii, care este o ceva special. Felicitari. |
asteptam explicatii, de ce a lipsit masina de la bimmerfest?
|
a avut un botez. si nu a putu ajunge.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
a dreq MTM da bine te sti in montaj film! mai colaboram! o sa am o groaza de material pe saptamana viitoare.da Domy,nu ti se pare sunt chiar eu,a LEX bacsi,nu scapi de mine nici aici:twisted:
|
yep, marfa ursuletz, sa ai grija de el, si am si eu o intrebare: Cu cat se duce maxim (km/h) ?? oricum marfa, respect;)
|
da chiar, cat baga? :lol: :D
|
mult :P l-am auzit intr-o seara la semafor , oo acelerat-o asa pe loc , pfiuuu am crezut ca sar liniile de tramvai din pamant :) super reusita masinutza.
|
De ce nai venit acuma pe 4 la aeroport ???????????????
Special pentru aia am venit ca sati vad masina!!!!!!!!!!!!!!!:) |
Quote:
|
Quote:
|
nu ii asa mare bai in afara de nervi nu ai pierdut nimik
|
frumoasa a fost masina...frumoasa e si akm!! bvo frate..tine`o tot asa..traiaska BMW`u
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2026 4Tuning