![]() |
Re: Ferrari 1/18
pacat ca nu se deschide nimic la ea si e din rasina:(...dar per ansamblu e super:D
|
Faza cu machetele din rasina aduce si cateva plusuri. Ma refer ca cel mai important e finisajul care poate iesi mult mai frumos pe rasina decat pe metal.:-)
Oricum e nasol de tot la astea din rasina ca nu se deschide nimic (desi nah, sunt si machete metalice la care nu se deschide nimic) E oricum super 599xx, pacat ca e numai la 1/18 |
Daca va incalzeste cu ceva si hw o sa-l scoata dar la 1/64.... :)
|
Quote:
scuze de offtopic |
intra aici
|
3 Attachment(s)
Ferrari 250 Testa Rossa
|
Din poza asta, eu personal trag 3 concluzii:
-vedem superbitatea si atentia cu care sunt lucrate CMC-urile:D -vedem prostul raport calitate-pret la HotWheels: adica pret cat de cat mare, calitate 0:???: -vedem raportul bun calitate-pret la BBurago: pret destul de mic si acceptabil, calitate destul de buna:-) Pacat doar ca 250TestaRossa BBurago nu se mai produce, de altfel ca toate Ferrari-urile de la BB, si mai mare pacat ca au obtinut licenta prostii astia de la HW (care ii respect pentru scara 1/64 si cat de misto machete si "ozn"-uri fac, dar la 1/18 ii urasc, isi bat joc de machete: ba cu stickere tampite, ba cu detalii mici si pret exagerat etc..) |
Stai tu linistit ca "prostii" de la HW fac si machete foarte bune la 1:18 si le gasesti si la pretul unui Maisto daca stii unde sa le cauti. Mai mult ca sigur nu ai vazut un Elite 1:18. Iar 250 Testarossa cel putin respecta scara, pe cand Bburago au facut ditamai namila la 1:16.
|
nici Elite-urile nu exceleaza, cel putin nu modelele care se gasesc si in gama normala, care sunt nitel cosmetizate, si gata, inca 30 euro la pret! - MC12, 288 GTO etc
|
Quote:
La hotwheels imi plac evacuarile negre pe cand la bburago evacuarile cromate arata cam prost si sunt cam mari. |
Eu am cumparat la 140 lei un HW 250 Testa Rossa. Asta este un pret mare?
Ma pot sa zic,ca are o calitate destul de buna,mai buna ca Bburago. |
Quote:
|
Quote:
|
Nu numai Bburago vechi 1/18 erau off-scale si in prezent este o gramada,care acuma doua-trei ani o aparut:Citroen C6=1/20,BMW X5=1/19,etc.
|
Mie nu mi se pare ca BBurago sa fie off-scale, chiar deloc...nici macar 1/17 nu ar fi...poate ca nu am "ochi" de machete, dar sincer nu mi se pare.
Si app., am vazut ca Model Collector a zis ca pot gasi HW la preturi de Maisto sunt chiar curios sa vad unde (nu, nu sunt ironic, chiar sunt curios, Model C. poti sa imi trimiti pe pm?:-) ). Uitati-va putin mai atenti la poza #2, sa vedeti totusi o diferenta de calitate la interior (bineinteles BBurago vs. HW, caci de CMC nici nu se pune problema, este prea frumos) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning