![]() |
Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM
Vali ai mai lucrat la site ?
|
Hehe .. acum am vazut si eu topicul ... Buna Seara Katana Team ! :D
vad ca deja va faceti filiala si in iasi .. uite asa ... cate'un pic , cate'un pic .. si ii luati pe cei de la nsl :lol: |
Quote:
ps. fa un banner frumos , ia dimensiunile de la imaginea de sus " unde e porche'ul acum" si pune aia cu toate masinile ..de la sedinta foto , fa ceva fain ...poate ai tu timp mai mult Quote:
ps Noi nu facem concurenta la Nr. de membri sau mai stiu eu ce cu nici un club auto , cu Nsl sau X , Y. Noi stim cine suntem , si ceea ce vrem sa devenim. ;) |
O sa vad ce poze o sa fac si la Suceava ...si sper sa-mi vina o idee de banner :) . Poate sapt viitoare o sa fie gata . Daca poti sa-mi dai mie user-ul si parola de administrator ..sa ma ocup putin de el ...ca pana in " stresiune " mai am vreo 2-3 saptamani . :)
|
bine zis vali. u ce plm faci :P
|
De maine ... o sa mai avem un fotograf in club ;) ... fratimiu :))
|
Quote:
Quote:
ps. vezi ca i`am dat id`ul tau lu ala cu arcurile :) nu ti-a dat add ? Quote:
|
Da ...pai o sa-i instalez si lui photoshop-ul pe calculator ..si o sa incep sa-l invat cate smecherii :) .
Si nu cred ca o sa fie concurenta ...cel mai probabil o echipa foto in familie :)) . |
dap mia dat add acuma vb cu omu
|
Quote:
Cred ca deja s`a observat noi cei din Katana Team ne intelegem f bine cu toate cluburile din oras si nu numai! Noi nu suntem cu .concurenta si faze de genu... e loc pt toata lumea!!:D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
baietii maine o sa fie paranghelie mare la suceava... speram sa ne ajute si cel de sus cu vremea si cu alea alea... :D:D iupeeee si speram ca sa ne intoarcem cu o cupa sau o diploma de participare!! DOAMNE AJUTA! |
O sa facem o cruce mare maine dimineata ( sau azi ) :) ...si sa speram ca baietii vor lua vreo cupa :) .
PS: Buddy chiar is curios ce Guta sau Salam ai pus pe cd :)) . |
Quote:
SV, KATANA TEAM is ready for you ! :D |
buddy ... noi am mai vorbit pe mess despre ... din pacate .. daca intru pe mess acum imi cade netu ... nu stiu de ce ... de asta prefer sa vbm aici ...
oricum .. cand am zis filiala .. nu ma refeream in adevaratul sens al cuvantului ... pentru ca .. e foarte greu .. ca sa ai filiale in alte orase .. iti trebuie spatiu inchiriat ... si e foarte costisitor 1 primul rand ... deci .. non-profit ... si oricum ... katana team .. din cate am inteles de la tine si valex .. nu a fost creata ca o afacere ... ci ca un club de pasionati ... un grup de prieteni ... oricum .. cand ajung acasa .. pe 12-13 iunie ... am sa vin la piatra neaparat ... ca tot am zis ca vin .. am vorbit si cu Joker(Caia) .. tot am promis ca vin ... si nu am mai venit .. din diferite motive ... n-am avut timp sau nu am avut cu cine sa vin ... si cum am vorbit pe mess ... doresc si eu sa intru in Katana Team ... pentru ca nu e un club ca altele(nu dau nume) care totul e facut pentru un scop(material,faima) ... Urmeaza sa va cunosc personal .. cand vin acasa ... si de data asta .. promit ca vin la piatra ... si poate veniti si voi la Roman .. sa vorbim si cu Morf cand e acasa si cu 26 wrc si cu restu' userilor din Roman ... si stam la un pahar de vorba :D stii ca eu si cu morf faceam planuri acum ceva timp pe topicul "Roman" pentru un meeting ... noi planuiam ceva mare ... dar din calculele noastre ... e cam greu .. deci o sa incepem de la o intalnire .. mica ... una putin mai mare .. si tot asa ... Scz ca am scris atat de mult ... incep sa seman cu Morf ... ca el face deobicei din posturi , romane :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:37. |
- Copyright 2026 4Tuning