![]() |
Re: E30 - 89 G U W
Ma bucur Guwy ca ti-ai mai revenit si tu si ca ai mai scos ursul la plimbare ca era tare suparat saracutul hai sa ne vedem la 4tuning fortzaaa RESPECT
|
Esti gata de lupta pe 13 & 14??
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mai faci un cerc , un burn , un " semi-drift " fiecare ce poate si ce stie ;) ! In loc sa navighezi pe 4 tuning mai bine ai muncii la ursu' ala :D ! |
, as fi nesimtit daca as avea tupeul asta sa ma duc cu un 2.5 12valve aspirat sa ma bat cu ei .
Mai faci un cerc , un burn , un " semi-drift " fiecare ce poate si ce stie ;) ! In loc sa navighezi pe 4 tuning mai bine ai muncii la ursu' ala :D ![/QUOTE] Cum stiti voi! Despre urs se face usor usor!Sa imi puna Krake podeaua,pe urma vopsea,motor etc!Hai bafta si ne vedem la 4tuning! |
[QUOTE=Guwy;3154707]Nu este vorba de nici o lupta , e vorba ca ne descarcam si noi acolo la debutanti cum putem . Nu are rost sa compari masina mea cu a lu' Dobre , in primul rand masina mea nu este o masina de drift Orlando ... nu ma duc sa concurez cu aia buni , as fi nesimtit daca as avea tupeul asta sa ma duc cu un 2.5 12valve aspirat sa ma bat cu ei .
Mai faci un cerc , un burn , un " semi-drift " fiecare ce poate si ce stie ;) ! eu nu cred ca exista,sau a axistat vreodata vorba de lupta la drift.cred ca toti care sunt pe acolo sunt pentru distractie.ca nu cred ca cineva merge acolo cu gandul la bani sau mai stiu eu ce....important e sa te simti bine.masinile sunt facute dupa buzunarul fiecaruia,nu toti avem bani da supermotoare,da ne place ce facem...si usor,usor o sa crestem noi mari:D:D |
DE VANZARE !
PRET : 1800 NEDISCUTABIL 1EURO/CENT ! TELEFON : 0724.251.928 , 0762.577.037 ! |
Vandut , se poate inchide topicul :( !
|
dap.....adjudecat......masina e o fiara....imi place ca si la a3-a se pune de-a latu...
mai bibilim la ea..... in rest tu sa fi sanatos sa iti rezolvi problemele medicale... te-am pupat.... |
Quote:
|
Quote:
Să te pui repede pe picioare! |
bai frate dar pe toti ii iei tu ? :)) mai lasa`ne si noua ...
glumeam , felicitari pentru achizitie , sa il stapanesti sanatos pe a 3`a :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning