![]() |
Re: Produse tuning
Quote:
|
Salut. Poti sa imi spui si mie daca pentru a pune noul kit pt logan trebuie vopsita toata masina.Multumesc
|
Quote:
|
Pentru un Mercedes E-klasse din 2003 ( W211) berlina ce accesorii tuning poti sa imi aduci ???????????
|
Quote:
|
eu zic ca daca deja pui chitul asta pe logan tre sa cauti si o vopsea ce sa o scoata in evidenta!!dealtfel fara sa-mi garantezi ca masina va avea o culoare deosebita si roti pe masura nu vand chitul!
|
Roti are slava Domnului pe 17" OXIGIN FULL CROM si cauciucuri de 215/50/17,dar tot nu mi s-a raspuns daca pot s-a pun chitul fara a revopsi toata masina. MULTUMESC ANTICIPAT PT RASPUNS
|
eu cred ca tia raspuns si la partea cu vopsitul
uite iti redau ce a zis protuning "eu zic ca daca deja pui chitul asta pe logan tre sa cauti si o vopsea ce sa o scoata in evidenta!!dealtfel fara sa-mi garantezi ca masina va avea o culoare deosebita si roti pe masura nu vand chitul!" |
Daca pentru a monta un kit exterior pe o masina sint obligat de vinzator sa schimb culoarea, care de altfel imi place, cred ca ma voi orienta in alta parte.
PS. Tot nu am inteles daca este necesara revopsirea intregului autoturism(asta excluzind dorinta altcuiva in afara de stapinul masinii) |
ceva ptr 1310?
|
m-ar intersa un kit exterior pt fiat stilo
dar ceva kalumea nu din fibra mai multe modele si preturi te rog mersi |
@Leon TDI: Sa stii ca si Rieger le face tot din fibra, doar cele de fabrica sunt din plastic.
|
pentru o dacie nova ai ceva????
|
chiar nu are nimeni ceva ptr dacia 1310 din 93:?: :sad:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning