![]() |
Re: Audi A8 vs S Klasse vs BMW seria 7
bai fratilor la un s 65 amg (la sportivitate ma refer ) nu ii sta nici seria 7 nici audi a 8 in fata si la lux numai vb mercedes mereu a fost nr 1 la lux si a oferit ultimile noutati in tehnologia implementata pe masini
|
Quote:
Sti testul cand doi oameni leaga o funie de un 65amg, soferul calca brusc si masina ramane pe loc. E clar si indiscutabil faptul ca mercedes da cele mai puternice motoare dar nu din tehnologie de vart sau de varf dar nu chiar de primul loc. La o seria 7 nu cred ca as vrea sa fiu tinut in scaun cu 5 secunde pana la 100. BMW ofera o tractiune f misto cu motor aspirat. Retineti lux nu se leaga cu turbo. Acest fapt a adus motoare fara turbo sau compresor pe noile variante de top la Mercedes. |
Quote:
|
Quote:
S600 .............................. 760li ...................... A8 380kw/5000rpm......... 327kw/6,000rpm............ 331kw/6200rpm 830Nm/1800-3500 ........ 600Nm/3,950 ............ 580Nm/4000-4700 Eu zi ca in condusul de zi cu zi , oras + autostrazi , S-ul ar fi mai eficient. |
s600 e cu turbo asa ca nu ma intereseaza pt o limuzina.
|
mai exact, S600 are motor V12 biturbo de 5.5 litri..
|
Cu turbo/fara turbo tine de preferintele fiecaruia...insa la chestia cu sportivitatea nu performantele reprezinta totul,o parte importanta o reprezinta feelingul...si S-ul nu este cea mai sportiva.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS:si eu m`am referit la ulyse care cam bate campii in fiecare post...el a zis ca mercu e cea mai sportiva... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu cred ca cea mai sportiva limuzina o face mercedes dar pierde prin asta unde se vrea o masina din clasa el la confort.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:48. |
- Copyright 2026 4Tuning