![]() |
re: Espero low-rider
Quote:
Cat despre bandouri...Nu, deocamdata nu le vopsesc, am vazut un Espero asa si sincer nu prea mi-a placut. Mai degraba le scot de tot, si astup acolo , o treaba buna...Insa nu ma complic , in plus nu mi se pare ca da rau. Masina alba, bandourile negre, merg cu folia si jantele negre, etc... Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Stiu ce spui tu, am mai auzit si la altii, insa la mine nu s-a putut asa simplu.
Oricum, nu imi pare rau, macar asa imi sta si mai mult pe creier si o vopsesc mai repede :)) . Acum astept sa ii fac radiatorul (sau, daca nu, ii fac cadou unul original) si sa o scot la plimbare, ca a stat destul degeaba, probabil o frige burta de la asfaltul fierbine :rolleyes2 . |
Quote:
|
12 Attachment(s)
Hot_M@n, daca tot ai fost ultimul care ai postat aici, hai sa pun niste poze si cu masina ta, de altfel, foarte frumosa in realitate !
Pacat de ce ai patit la ea, sper sa o rezolvi cat mai curand, sa scapi cat mai ieftin ! Pozele noaptea si la inceputul zilei, inainte de rasarit, cu 2 masini de zici ca sunt surori :P ! Masinile erau murdare amandoua, deci ignorati acest aspect :P La intalnirea viitoare, o sa le avem spalate pe amandoua :D . Ma tot bate gandul la un SFI, nu ma lasa piticii astia deloc in pace... :( @Hot_M@n: Sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor, si ca te-ai simtit bine aici, la CT, cat ai stat ;) . Ca doar oprim lumea cu girofaru' pe strada, arunca marfa si ne injura pe urma ! :)) |
Quote:
in primul rand multumesc frumos erai singurul om la care puteam apela jos palaria ai tot respectul cat despre noaptea aia :tetter: nebunie frate am bagat oamenii in sperieti cu girofaru , auzi sa si arunce ei marfa degeaba :mrhappy: le am aratat noi ca nu te joci cu legea :shakefist abia astept sa mergem la coarde cu el :lol: cat despre masina mi a placut la nebunie suspensia e vis frate;) niste jante pe 16 si chiar te ai facut om eu am gasit un 1.8 cu 80k dar sa ma gandesc 20 ne sau asta sa vad ce mai gasesc hai ca ne mai auzim la un tel i pup you :drunk: mere fara alcool :lol: |
Re: Espero low-rider
Ce jante/anvelope si suspensii aveti voi ?
|
A lu Hot_M@n nare sticker :-P Chiar ca le sta bine impreuna... aia alba e mai joasa da n-are nimic. Frumos esapament are Hot_M@n acolo :D Legat de garda, marfa, girofar.... nu stiu ce ati facut voi acolo, dar e clar ca v-ati distrat :shock: ing3r daca am drum pe la mare jur ca trec pe la tine sa ma scoti la o tura cu Espero :D
PS: frate, am vazut ca apar din ce in ce mai multi pitici d-aia, la toata lumea.... unii nu au cum sa se impotriveasca deloc, si ii asculta fara ezitare! ai grija ce pui sub cap... cum lustruiesti motoru adica :lol::lol: |
Hot_M@n, frumoase roti ai acolo! Imi place la nebunie cum vin pe masina!
|
uite-le ma ce frumoase sunt :X:X..si hot man frumoase tare jantele
|
Quote:
DEOCAMDATA, jantele sunt pe 15, Mille Miglia (Italy) cu anvelope 195/50, repet, deocamdata. Daca am noroc, zilele astea ma pricopsesc de niste jante pe 16, dar nu vreau sa vb inainte! Arcurile sunt verzi, weitec, de pe o vectra A, amortizoarele fata TA-Technix sport mai scurte si pe spate LIP pe gaz! Te astept la mare, sa stam la un pahar de vb :P . Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
o pozica.. :D
Attachment 1542921 |
Quote:
ce parere ai inger? |
Quote:
|
Inger... un sfat de la mine(bun sau rau), ar fii sa lasi mai jos stergatoarele, sa dispara bradutii aia de la oglinda, si sa rezolvi bara aia din fata sa nu mai fie locu' ala intre ea si aripa! bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning