Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Intalniri / Adunari / Discutii (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/101441-intalniri-adunari-discutii.html)

valentin.nemtanu 17-09-12 14:01

Re: Intalniri / Adunari / Discutii

2 Attachment(s)
La acest concurs, in clasa Juniori sunt acceptati si participanti sub 18 ani impliniti si fara permis de conducere
Intrati pe gtautoclub.ro pentru regulament si cerere de participare

DragosT 17-09-12 16:09

Este o competitie dedicata exclusiv licentiatilor din cate am citit (doar ei puncteaza), cu posibilitatea si celor "ne" sa se dea, pentru 100 de lei? Iar la departajare nu se tine cont decat de cilindree, adica va fi o cursa de vazut nu de participat. Eu vin sa privesc ca sunt sigur ca am ce sa vad... 34 de concurenti pana acum... Nici macar la VTM-ul ACR-ului de aici nu se adunau atatea masini :lol:. Succes!

valentin.nemtanu 17-09-12 16:22

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 5177074)
Este o competitie dedicata exclusiv licentiatilor din cate am citit (doar ei puncteaza), cu posibilitatea si celor "ne" sa se dea, pentru 100 de lei? Iar la departajare nu se tine cont decat de cilindree, adica va fi o cursa de vazut nu de participat. Eu vin sa privesc ca sunt sigur ca am ce sa vad... 34 de concurenti pana acum... Nici macar la VTM-ul ACR-ului de aici nu se adunau atatea masini :lol:. Succes!

O mica corectie :
1. Este o competitie deschisa participarii oricui doreste, cu sau fara permis de conducere, cu orice autovehicul ce trece de revizie..
2 Criteriile de departajare sunt pe Juniori, Debutanti , Avansati ( pentru piloti)
3 Criteriul de repartizare pe clase este : pana la 1600 cmc, peste 1600 cmc, si Modificate fara limita de cilindree.,
4 taxa de participare este de 100 lei. Iar pentru cei ce doresc sa continue, dupa debut, sa puncteze in campionat mai apar taxele de asigurare , de licenta .
Iata de ce se atribuie un numar consistent de cupe de catre organizator, un efort financiar considerabil.

Am facut aceste precizari pentru cei care citesc, dar mai ales pentru cei ce doresc sa participe. Acestia au o prima obligatie sa intre pe gtautoclub.ro, sa citeasca regulamentul, sa se decida, sa completeze o cerere de participare pentru a i se rezerva numar de concurs.
Ceilalti, sa priveasca, si sa posteze aici ce cunosc concret.

DragosT 17-09-12 20:03

1. Asta am zis si eu. Oricine poate participa, contra-cost si pentru aceeasi taxa, fara sa puncteze in vreo categorie (5.6 din regulament).
2. si 3 Am impresia ca pe undeva s-a strecurat o mica eroare cu privire la piloti licentiati (departajarea avansati) si debutanti (nelicentiati). Eu unul nu prea am inteles: debutant=nelicentiat=junior=doar masini pana sau peste 1600 cmc? Ca nelicentiat pot participa cu o masina de M in afara concursului?
4. E normal sa existe o astfel de taxa si chiar ma mir ca se poate organzia doar cu atat.

La descrierea Grupei Juniori (J) - de la 4.3.3 s-a strecurat deasemenea o eroare: 5.3 in loc de 6.3.
La fel si la 4.3.5.: Art. 5 nu exista. Poate fi vorba de 4.1, alin. 2 eventual?

Una peste alta, spor la treaba!

valentin.nemtanu 18-09-12 06:39

raspuns 2..3 : DA.
Vei puncta in clasamentul etapei , nu in afara concursului, si dupa concurs te decizi daca vrei si-n campionat mai departe sau nu.
De retinut: este concurs deschis , adica pentru oricine care face primul pas: citeste regulamentul si completeaza cererea de participare pe net ptr a i se rezerva numarul de concurs.
La start mai discutam alte intrebari cu placere, fie cu secretarul fie cu d-l Teo organizatorul principal.

valentin.nemtanu 20-09-12 06:18

Te-ai inscris DragosT pentru etapa din 23 sept la galleriile Buzau ? Vii la clasa M ?

DragosT 20-09-12 08:49

Nu. Dar am sa privesc cu placere.

AnduGTR 22-09-12 13:02

La ce ora incepe toata treaba maine? Ca sa vin sa privesc si eu cu DragosT si altii... :-)

giubau_v8 24-09-12 09:07

https://www.youtube.com/watch?v=T916JcFB_bc

Drift taxi :lol:

valentin.nemtanu 24-09-12 09:26

3 Attachment(s)
Etapa de CNIA din 23 sept : Concurs bun, gazda, Galleria Buzau, cu cadouri surpriza pentru laureati, ritm de concurs alert, adrenalina si ceva fum din roti !
Un buzoian : Razvan Maftei pe podium !! Bravoo lui !

DragosT 24-09-12 13:11

Fara "ritm alert" :). Am o intrebare legata de structura traseului. De ce nu include si mersul cu spatele precum si parcare cu spatele si laterala acest traseu? Felicitari oricum si va mai asteptam, cum spuneam, cu intentia anuntata din timp...

https://www.youtube.com/watch?v=jY3M-oQv3-o

valentin.nemtanu 24-09-12 14:04

7 Attachment(s)
Din etapa V-a a CNIA 2012

grasutzubz 28-09-12 20:08

[sal unde se mai intilnesc membri 4 tuning?? sau nu mai e nimeni??? prin bz

grasutzubz 28-09-12 20:15

adunari ceva saptamina asta ???

MariusMKV 01-10-12 19:29

Membrii care se mai intalneau saptamanal au iesit la pensie.. Nu se mai pot deplasa la intalniri decat in scaunul cu rotile din cauza varstei ;)

All times are GMT +2. The time now is 13:14.

- Copyright 2026 4Tuning