![]() |
Re: Golf III vs. ...?
va veni si vremea aia numai ca nu tre sa fi asa de incapatanat...aseara ai pierdut...a fost frumos..pacat ca nu ai venit...
ZIMU da si mie add la ID tau sa mai vb...pe mess |
Caut si eu un VR6 stock, sa vad cum stau fata de el,pe 0-400m !!!
|
ai PM spun din start nu mai e stock...dar iti zi distanta fata de unu stock de 2.8 si iti dai seama
|
Quote:
...dar nu vreau sa fiu rautacios,am un amarat de diesel de 75cp la baza,deci cu 100cp sub baza ca al tau,scuzele trebuie le scrii aici: https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/97944-top-10-inedite-scuze.html |
scuze?? nu am ce scuze sa zic...masina ta trage foarte bine, nu inteleg de ce sa ma scuz....ne-am dat de 2 ori si prima data omu de la finish a zis ca era cam o masina intre noi iar a 2-a oara a fost mai putin...so...pt ce scuzele
PS mie imi convine ca lumea sa spuna ca masina mea trage prost;) mai ales ca vine si craiova acum... |
Ba da modest te-ai facut Kiki(probabil iti e prieten)...la prima cursa singura la care am fost prezent cu super tractorasu i-ai dat cel putin 3 masini, nu am nici-un interes, dar asta e realitatea.
|
mda...e si prieten, dar m-a dezamagit....sincer...nu conteaza...
NU MAI SCRIETI OFF TOPIC PT CA SE LASA CU SANCTIUNI |
va reglati contul la libere,acolo se va vedea adevarata masina castigatoare,eu asa zic ca este ok;)
app kiki tu imi dai juma de masina el imi da una;) |
:))) omu de la finish zice alceva daca am ajuns sa ma cert la un 1,9 TD si la un 1.8 16v e bine... nu mai scrie offtopic...pt ca urmatoru post care e in derapaj de la subiect va fi sanctionat...
iar la libere nu ma dau cu gto ca nu`s nebun sa irosesc posibilitatea de a ma da cu alte masini mai puternice |
unde vezi tu off?vezi sa nu derapezi tu de frik:))tine maneta bine sa nu ratezi iar treapta;)
|
tremur deja
|
kiki bafta la craiova (stiu ca e offtopic da sa vada baietii ca ai fani:P) rupele gura cu vr-u
|
ms ms asta intentionez sa fac...io cu "un negru mititel" :P diseara vreau sa ies in teste cu ea in configuratia de craiova
|
Quote:
nu e offtopic va rog sa ma credeti |
cred k s /ar putea kiki la grupa ta,dak pici cu masini care au 1.8t sa te demonteze,s ar putea sa ataci doar prima cursa,nu titlul
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning