![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
super lux dilio...cea mai smekera lucrare pe care am vazut'o pana acum:D
comentati'mi si mie harbul va rog:D |
roatile sunt prea mari mai ales ce a fata ar fi imposibil sa virezi mai ales ca masina e pe drum nu e in studio,si sunt prea albe
de asemenea piesele de la spoiler sunt strambe ,su unghiul gresit dar imi place ideea cu jumate spoiler jumate cooler si pragul e putin cam stramb imi place carbonul :) |
2 Attachment(s)
una bucata subaru din partea mea pt comentarii
|
destul de bine dar nu imi plac stopurile alea ,seamana cu mitsubishi si emblema sti
|
urate stopuri............cel putin pe masina asta
|
Leeloo : Mie imi place masina... e foarte...dramatica ! Bravo :wink:
Dilio : Man, esti nebun :lol:. In sensul bun :wink:. Bravo ! Trickz : E frumoasa masina, ai cateva greseli dar le trecem cu vederea ca esti baiat bun. Bafta tuturor :wink: |
:D
Quote:
|
2 Attachment(s)
audi -ul de la masinile preparate de noii
|
Quote:
|
stiu dar vroiam sa para asa ... feeric :)
|
2 Attachment(s)
Toyota Supra ||:arrow: ..astept comentarii!
|
2 Attachment(s)
am mai facut ceva ,sper sa va placa mai mult acuma
phubee :carbonul e ireal ,janta spate e blurry si pragul are o culoare diferita de cea a masinii |
2 Attachment(s)
a quickie:arrow:
|
Quote:
|
desi are o gramada de defecte cum ar fi pragul ala oribil imi place ,ai iniste idei pe ea care cred ca o sa ii paca macar putin proprietarului
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
versiunea in Photoshop de la Supra de mai sus :lol: ..stiu k sunt sunt multe erori..dar..asa..pt prima lucrare in Photoshop..qm e?:rolleyes2
|
carbon ireal . janta pe spate cam plata .ai cobort masina , si se vede coltul vechi de la bara . selectii cam strambe la pasaj pe fata . pragu al anu prea e la culoare si e cam ireal . nush ..... si dako mai fi ceva sa zika alti .
ps. tu ce program lucrai inainte ? |
Lucram q Paint Shop Pro XI 11.20 ...dar nu pot sa avansez q el (nu prea e precis)....mai ales k am invatzat singur...fara tutoriale....
|
rotile sunt prea mari si carbonul e ireal
|
2 Attachment(s)
Audi A5 back... astept comentarii
|
spoileru le descentrat ...
|
2 Attachment(s)
Un clasic.............
|
plafonul care l-ai pus e cam bluryy . pragu e alta culoare . janta spate cam plata . si umbra aia sau ce ai facut tu pe sub masina e ireala . bafta
|
2 Attachment(s)
honda civic
dak da'ti comentari gen: ai tunat o masina deja tunata mai bine va abtineti PS>o sa vina si un subaru |
usa e prea mare / si roata fata se vede cam aiurea e intrata in caroserie . akolo la prag . in rest imi place :-P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
stiu tocmai de aia am si raspuns asa,tu ai crezut ca m-am suparat??//?:mrgreen: |
I.
USER: PhUbEe Masina: Toyota Supra Comentariu: fibra de carbon e ireala, mie mi se pare sau ai lasat-o in tr-un anumit stil, adica mi se pare ireala, jantele cam blurry II. USER: wlady Masina: Audi A5 Comentariu: buza nu e la acelasinivel cu masina si evacuarea din stanga e plata, design simplu si frumos! |
III.
USER: dilio Masina: ?! Comentariu: arata beton, ideea e ca te poti angaja la Boyd Coddington! IV. USER: RA2 Masina: Honda Civic Comentariu: man arata beton, e reala! altceva n uam de zis! ;) |
2 Attachment(s)
Quote:
Comentati razboinicii mei!!! :yes: |
Quote:
spoilerul tau are mari probleme de perspectiva gaurile din lateral sunt de aceeasi marime stiu ca aceeasi pb am avut-o si eu cand am facut masina si m-a ajutat shantzu in plus nu prea imi place plasa aia ,e cam ireala bafta si nu va mai certati atata ,daca nu va convine un comentariu nu il bagati in seama |
REME ....
Masina asta a fost ultima masina la care am lucrat.. si a ramas in stadiul de 70%.... dupa care m-am lasat:( poate ma apuc iar...macar sa o termin.. Obiecti... intre prag si roata fata, aripa spate pare cam ciopartita spre stanga sus, reflexiile pleaca prea din roti, cauciucul spate are dublura spre spate jos, si parca e prea subtire in comparatie cu cel de fata:-s....bafta in cotinuare... |
Reme => Jante plate, tenta geamurilor arata ireal. Spoilerul fata este total neinspirat. Grila nu trebuia sa fie inchisa asa !
OFFTOPIC : Va pregatesc un TT ( cel de la concursuri ) |
Quote:
|
OFF : no limits => 4000x3000 ? Si ce ai schimbat ? Culoarea ? Get real.. mult prea mare ! Chiar vreau s-o vad :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning