![]() |
Re: Club ESPERO
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Ce conteaza,cand il desfaci te uiti ce cheie iti trebuie nu teoria chibritului ce dimensiune are el de la ce firma e,sin ce este facut si alte balrii dinastea;)
|
Quote:
Am ai zis un coleg si repet si eu! Suruburile sunt de 6. Hexagonul, adica capatul de cheie e de 10. Daca intreba cu ce cheie sa desfaca toata lumea ii zicea sa foloseasca cheia de 10! ;) |
Pai pe cine crezi ca intereseaza de cat e surubul? In cazul lui, a intrebat de fapt cu ce cheie se desfac alea, doar ca s-a exprimat gresit sau ambiguu.
Cand avem de desfacut niste suruburi si intrebam de cat e surubul respectiv, cu siguranta ne referim la capatul lui, cel pe care vine cheia, nu de partea cu filet. Neintelegere la mijloc...Sa incheiem offtopicul ! |
La multi ani !!!
Ma scuzati baieti, am fost plecat cu sania sa impart cadouri 8) |
Quote:
|
Quote:
|
:))))))
N-ai ce sa vezi la el, e doar un Fiat amarat, stock :D Espero arata mult mai frumos aranjata, insa a castigat utilitatea in dauna esteticii :D Ne vedem cand vrei, atata timp cat eu nu sunt la munca :lol: |
1 Attachment(s)
La multi ani baieti si sa ne traisca masinutele!
|
MULTA SANATATE! & in cele din urma..mult brain...restu` vin lejer...;)
opa...avem faruri pe negru`...bv:P ma duc afara sa`i mai trag si eu o poza..:)) ii mega jegoasa,plus ca pe fata am capace bling bling..senzatie nu gluma:)) |
vad ca nimeni nu mai da nici un semn de viata....
aseara....pe la vreo` 3`4 noaptea,stateam cu electric_style si vorbeam de masini...si am ajuns la cutii de viteze... sa mai gandit careva sa puna un f20 pe espero ? mai castigam si noi putina viteza,consum mai redus...reprezinta un upgradde destul de ieftin...ce ziceti? |
Quote:
|
Quote:
am gasit o fiara,pe la 4 dimineata pe youtube...tuuuuuuning8) https://www.youtube.com/watch?v=e9GMjWLNyk4 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning