![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
Quote:
Fiarele se fac. Scuze, dar nu stiam detalii ... doar ce am auzit pe la colturi (abia intrasem in CT cind am vazut platforma ca ridica bmw-ul). Daca ar fi dupa mine as desfinta taximetristii sau le-as da lectii de etica si amenzi la maxim pina se conformeaza si ei. Nu zic ca sint toti la fel ... dar nu am intilnit inca un taximetrist care sa ridice o mina in semn de scuze ca a facut o manevra ce a deranjat pe altii. Si octavia aia pe tomis intre capitol si spital ce a vrut sa faca ? |
daca s`ar putea ... eu unul as face drumuri paralele cu cele existente doar pt taximetristi... sa fie ei in legea lor ... sa ajunga ei insisi sa spuna "mama ce boala am pe taximetristi" ... auzisem eu ceva mai demult ... cum ca (virgula) constanta este orasul cu cel mai mare numar de taximetristi raportat la locuitori ... oricum ... asta e alta poveste ...
|
stie cineva de accidentul de la cumpana.un bmw "pisicuta" la intrare in localitate a daramat un stalp si un gard.s-a folosit descarcerarea, arata urat de tot.
|
3 Attachment(s)
Quote:
Mai multe detalii aici http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...irculatie.html |
stie cineva ceva de accidentu din seara asta de pe tomis zona dovi ??
|
Accident in seara aceasta pe Lapusneanu la sensul giratoriu de la CITY PARK MALL , mergeam regulamentar pe bulevard dinspre Dobrogea spre Tomis 3 la sensul giratoriu vad ca vine o masina cu avarii + faza lunga f tare , eu fiind pe banda 1 spre bordura , a intrat cu viteza aprox 130-140 km/h loganul de la TOTAL SECURITY am tras de volan dreapta am intrat in bordura ca sa-i fac loc sa intre in sensul ala in care abea incap 2 masini , si el a derapat ( ningea usor , mazga pe jos ) a ajuns pe contrasens cu lateralul si o solentza care venea din sens opus l-a luat din plin pe cel cu Loganul de paza pe partea pasagerului.
Loganul cu rotile in sus , solentza pe o parte , ambii soferi raniti destul de nasol sange la cap , soferul loganului de paza un baiat de aprox 22 de ani l-am scos din masina era constient mergea in genunchi dar nu mai stia de el , iar solentza l-a scos descarcerarea... Ca deobicei astia de la paza si protectie se cred politisti in misiune si acest baiat nici nu era de munca , era imbracat in treining tocmai ce isi lasase prietena acasa... fara cuvinte , idioti , bine macar ca nu a murit nimeni. |
yze a ta are ceva? k am inteles ca ai intrat cu ea in bordura
|
am primit si eu telefon ... legat de accident .. care erati acolo postati si voi poze ... ca am auzit ca a fost destul de urat
|
Eu nu am decat janta putin lovita , in rest nimic , mai degraba zgariata
|
6 Attachment(s)
Eu am ajuns imediat dupa ce sa produs,
vorbeam cu YZF`u la telefon exact cand sa intamplat.... cateva poze |
Accidentul , pro tv http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...ele-tarii.html
|
de cate ori era sa o patesc si eu din cauza celor cu sloganul "pumnii mei minte nu are" ... dar din pacate aceste firme au drept patroni oameni influenti si pentru ei nu exista reguli de circulatie ... e trist ce se intampla ... te baga unu in spital ... te lasa si fara masina ... dupa care e posibil ca el sa nu pateasca nimic ... un singur cuvant ... ROMANIA
|
Urat accident.. :shock:
|
Quote:
|
oricum e de tot ***ul sensul giratoriu ala .. mai ales pe partea aia .. nu stiu la ce s-au gandit cand l-au facut asa
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
|
- Copyright 2026 4Tuning