![]() |
Re: My KYS !!
Ce a patit la aripa spate?
|
baga un filmulet cv sa vedem si noi:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Mortala!!
|
Arată foarte binee !
Nu te gāndești la niște distanțiere mai mari pe față ? :twisted::twisted: |
Sunt foarte frumoase ,felicitari dar parca prea chinui cauciucurile pe janta
|
sta cam nasol roata pe fata,ar merge un negativ :-)
|
1 Attachment(s)
masina s-a mai lasat de spate, aprox 1 cm. Este suficient cat sa creez un fitment unic in Romania...
|
e un fitment deja unic in Romania,nu am vazut asa fitment pana acum :D abia astept sa o vad iar live
|
Felicitari pentru masina.
Arata demential. Am vazut-o pe la Filaret lasata low low |
Quote:
|
Sincere felicitari pentru masina si stil. Am mai vazut ce ai tu pe masina doar in unele poze si clipuri pe youtube ( in orice caz nu din RO ). Foarte frumoasa!
|
De mult timp ma intrebam ce o sa mai urmeze si acum.....cand am vazut jantele si fitment-ul am ramas masca.Revin la aceeasi intrebare, ce o sa mai urmeze, oare o inima mai mare?
|
3 Attachment(s)
La partea cu "inima" dau un raspuns acum ptr totdeauna: finantez orice proiect se doreste pe masina mea( pe partea de motor) cu conditia ca cei care tot aduc in discutie "inimile mai mari " se ocupa de discutiile cu Politia, RAR, Omologari si costurile aferente dupa ce am adus inimi noi.
Sunt oprit mi se ia talonul, mi se face proces..etc ma prezint la usa lui sa-mi rezove problemele... Merge asa?? Se baga cineva? pana una alta..masina a ajuns la o noua integrala ... :) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning