Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

SHOGUN-A8 23-02-08 01:55

Re: Kitch Tuning .... part 2

S-a mai discutat problema timpului pierdut..si a banilor pierduti si a nush ce pierdut in timpul tunnnningului de genu'...dar sa spun din nou...degeaba a fost tot...de fapt nu degeaba..ca a iesit un kitch :rolleyes:....
"No fear"....plasa ieftina...jante de negri.....aha..stiu...masinii asteia ii trebuie niste eingel aiz de aia...

ionut_cluj 23-02-08 02:55

nu vreau sa par carcotas: cuvantul pe care il folositi voi des este "kitsch", nu "kitch"

SFW 23-02-08 09:14

A4 ala daca nu avea stickerele alea, parasoralul cu NoFear:shock:, si plasa aia argintie ... ar fi fost ... ok ... sa spunem

Kit-ul e abt, pleoapele kamei (chiar nu vad ca e urat la pleoapele alea)

Jantele ... jantele ... nu-mi plac, asta e clar, dar nici kitsch nu pot sa zic ca sunt ...
Ce nu-mi place mie ... poate ii place altei persoane ... una e sa avem gusturi diferite si alta e sa ai prost gust ... manifestat prin stickere si plasa aia oribila in acest caz.

no limits design 23-02-08 13:42

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 1376043)
eu zic ca asta e kitch.....adica parerea mea jantele nu se potrivesc cu kitul exterior, pleoapele sunt.....penale.....sita aia din spoiler (asa are si un vecin de-al meu pe o dacie din 80) parasolarul ala e acelasi lucru ca si semnul nike pe dacie.....pacat o masina care putea sa iasa frumoasa.....dar parerea mea ca e kitch

frumos kitsch:))
:lol:

SHOGUN-A8 23-02-08 13:55

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1377379)
nu vreau sa par carcotas: cuvantul pe care il folositi voi des este "kitsch", nu "kitch"

Eh..probabil ca asta nu e chiar kitsch...e un kitsch mai mic...caruia ii zicem "kitch" :lol:
Pana la urma...nu e ok deloc ce-a facut cu audi-ul....:rolleyes2

dogy_10 23-02-08 14:19

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1377571)
A4 ala daca nu avea stickerele alea, parasoralul cu NoFear:shock:, si plasa aia argintie ... ar fi fost ... ok ... sa spunem

Kit-ul e abt, pleoapele kamei (chiar nu vad ca e urat la pleoapele alea)

Jantele ... jantele ... nu-mi plac, asta e clar, dar nici kitsch nu pot sa zic ca sunt ...
Ce nu-mi place mie ... poate ii place altei persoane ... una e sa avem gusturi diferite si alta e sa ai prost gust ... manifestat prin stickere si plasa aia oribila in acest caz.

eu nu am zis ca masina e naspa....dar ca prostiile alea fac ca toata frumusetea sa dispara....e ca o fata frumoasa cu o cicatrice urata pe fatza.....poate m-am exprimat eu gresit....si plasa si parasolarul sunt penale...pleoapele nu cred ca ii dau vre-un plus de agresivitate, cred ca arata mai bine fara ele, jantele sunt superbe, dar parerea mea e ca mergeau ceva mai sport datorita kitului exterior, cromul e pt eleganta....da nah asta depinde de gusturi, dar parasolarul si plasa....hai sa fim seriosi nu au ce cauta....si pe luneta mai are o gramada de stikere cu no fear si alte gunoaie.... oricum ideea e ca degeaba faci ceva bine si cu bani multi si dupa lipesti niste gunoaie pe ea....

magu 23-02-08 15:56

>>>>>mi-am dat seama ca nemtii nu prea au gusturi....unii......de fapt ca la noi.......am mai vazut masini cu numere de germania care aratau urat de tot
>>>>probabil ca o fi vreun Vitan ptin apropiere
>>>>si....in legatua cu Audi asta.......il strica jegu ala de parasolar si plasa dupa parerea mea....trebuia alta culoare

SFW 23-02-08 23:05

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 1378149)
eu nu am zis ca masina e naspa....dar ca prostiile alea fac ca toata frumusetea sa dispara....e ca o fata frumoasa cu o cicatrice urata pe fatza.....poate m-am exprimat eu gresit....si plasa si parasolarul sunt penale...pleoapele nu cred ca ii dau vre-un plus de agresivitate, cred ca arata mai bine fara ele, jantele sunt superbe, dar parerea mea e ca mergeau ceva mai sport datorita kitului exterior, cromul e pt eleganta....da nah asta depinde de gusturi, dar parasolarul si plasa....hai sa fim seriosi nu au ce cauta....si pe luneta mai are o gramada de stikere cu no fear si alte gunoaie.... oricum ideea e ca degeaba faci ceva bine si cu bani multi si dupa lipesti niste gunoaie pe ea....

Am inteles asta, scuze daca m-am exprimat si eu gresit.

Poti investi multe mii intr-o masina, si prin 2-3 chestii de 50 euro sa transformi masina in kitsch.
De obicei, cand incepi sa te fortezi sa iti mai vina o idee ce sa mai pui pe o masina, mai bine nu mai pui, ce-i prea mult strica :-)

Psycho 26-02-08 08:06

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1203953151

minunatie in constanta prinsa de Mdn-u

Snapy_xxl 26-02-08 08:11

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1383695)
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1203953151

minunatie in constanta prinsa de Mdn-u

Ce are are pe bara man? Gloante?! :lol: Cielo dotat cu motor de Ferrari si BMW. Trebuie sa imi iau si eu unul :lol:

Snapy_xxl 26-02-08 08:28

1 Attachment(s)
Eu m-am uitat peste topic si n-am vazut sa se repete. Cer scuze daca a mai fost....
Ce, numai Dacia sa aibe embleme de M3 si Renault?

stefan_88 26-02-08 09:00

2 Attachment(s)
Attachment 464647

Attachment 464648
dak S-ul e kitch ....asta ce mai e ?:D

VaLeX 26-02-08 15:07

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 1383800)
Attachment 464647

Attachment 464648
dak S-ul e kitch ....asta ce mai e ?:D

tipic taranul roman , crom pe dacie si multe multe prize :|

speed_csn 26-02-08 16:13

Ce bataie de joc si-a facut domnul pe capota, oricum arata urat capota daciei, dar in halul in care a "rezolvat-o" e oribil. :))
Dar antena pe capota e originala :lol: cand deschizi capota sa ai grija sa nu scoti ochii cuiva :twisted:

Io4rap 26-02-08 21:21

https://img227.imageshack.us/img227/6...9imgeu1.th.jpg

nush ce a mai ramas din saraca masina :(

All times are GMT +2. The time now is 14:47.

- Copyright 2026 4Tuning