![]() |
|
Re: Kitch Tuning .... part 2
S-a mai discutat problema timpului pierdut..si a banilor pierduti si a nush ce pierdut in timpul tunnnningului de genu'...dar sa spun din nou...degeaba a fost tot...de fapt nu degeaba..ca a iesit un kitch :rolleyes:....
"No fear"....plasa ieftina...jante de negri.....aha..stiu...masinii asteia ii trebuie niste eingel aiz de aia... |
nu vreau sa par carcotas: cuvantul pe care il folositi voi des este "kitsch", nu "kitch"
|
A4 ala daca nu avea stickerele alea, parasoralul cu NoFear:shock:, si plasa aia argintie ... ar fi fost ... ok ... sa spunem
Kit-ul e abt, pleoapele kamei (chiar nu vad ca e urat la pleoapele alea) Jantele ... jantele ... nu-mi plac, asta e clar, dar nici kitsch nu pot sa zic ca sunt ... Ce nu-mi place mie ... poate ii place altei persoane ... una e sa avem gusturi diferite si alta e sa ai prost gust ... manifestat prin stickere si plasa aia oribila in acest caz. |
Quote:
:lol: |
Quote:
Pana la urma...nu e ok deloc ce-a facut cu audi-ul....:rolleyes2 |
Quote:
|
>>>>>mi-am dat seama ca nemtii nu prea au gusturi....unii......de fapt ca la noi.......am mai vazut masini cu numere de germania care aratau urat de tot
>>>>probabil ca o fi vreun Vitan ptin apropiere >>>>si....in legatua cu Audi asta.......il strica jegu ala de parasolar si plasa dupa parerea mea....trebuia alta culoare |
Quote:
Poti investi multe mii intr-o masina, si prin 2-3 chestii de 50 euro sa transformi masina in kitsch. De obicei, cand incepi sa te fortezi sa iti mai vina o idee ce sa mai pui pe o masina, mai bine nu mai pui, ce-i prea mult strica :-) |
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Eu m-am uitat peste topic si n-am vazut sa se repete. Cer scuze daca a mai fost....
Ce, numai Dacia sa aibe embleme de M3 si Renault? |
2 Attachment(s)
|
Quote:
|
Ce bataie de joc si-a facut domnul pe capota, oricum arata urat capota daciei, dar in halul in care a "rezolvat-o" e oribil. :))
Dar antena pe capota e originala :lol: cand deschizi capota sa ai grija sa nu scoti ochii cuiva :twisted: |
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning