Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Live for Speed (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/5200-live-for-speed.html)

DAvidSM 04-09-10 19:20

Re: Live for Speed

DACA VREI CU ADEVARAT LFS ITI CUMPERI LICENTA!!!!

Opportunity 04-09-10 20:13

ne strangem la un drift in seara asta?

valentyn12 04-09-10 22:38

Quote:

Originally Posted by 69RUP (Post 3634081)
Lasate ma cu licenta ta cu tot .. poate omului nui comvine sa cumpere o licenta din diferite motive . La toti pe care ai vezi : ia licenta ia licenta , daca vroia licenta avea

Zic asa numai sa te enervez pe tine ;) Si o sa mai zic...

aa, si eu nu sunt pentru tine MA ca eu nuti zic tie BA , FA , etc...

69RUP 05-09-10 00:07

Quote:

Originally Posted by valentyn12 (Post 3634843)
Zic asa numai sa te enervez pe tine ;) Si o sa mai zic...

aa, si eu nu sunt pentru tine MA ca eu nuti zic tie BA , FA , etc...

Ca ai tu licenta nu inseamna ca trebuie sa aiba toti ... eu am vazut ca ai o problema fff mare cu astia care joaca jocul crakuit !! cum vroiai sa ma adresez unei personalitati asa de mareata ca ata !? Sincer acuma ... eu chiar nu vad problema ta ! am vazut ce apucaturi ai in LFS faza cu lapperu nu am dc sa ma mir :lol::lol: Din astea sa vinzi tu alora din s2 :lol::lol:

P.s Primu Moderator care vede postu il rog eu sa stearga tot offtopicu :lol::lol:

valentyn12 05-09-10 01:04

Quote:

Originally Posted by 69RUP (Post 3634970)
Ca ai tu licenta nu inseamna ca trebuie sa aiba toti ... eu am vazut ca ai o problema fff mare cu astia care joaca jocul crakuit !! cum vroiai sa ma adresez unei personalitati asa de mareata ca ata !? Sincer acuma ... eu chiar nu vad problema ta ! am vazut ce apucaturi ai in LFS faza cu lapperu nu am dc sa ma mir :lol::lol: Din astea sa vinzi tu alora din s2 :lol::lol:

P.s Primu Moderator care vede postu il rog eu sa stearga tot offtopicu :lol::lol:

Pai am o problema ca cea ce jucati voi este ILEGAL. Daca aduceti toti romanii in clubul vostru Hamachi (sau cum i zice) ei nu are ce sa invete finca voi nu sunteti la nivelul sa invatatii pe alti, si dasta le zic sa isi cumpere licenta la lume ca sa invete, cunosc lume care jucat acolo (1 sunt EU) cu voi si dupa ceva timp in S2 a schimbat mult in felul de mers etc...Dar bn nu vreau sa ma cert cu tine.

69RUP 05-09-10 01:15

Quote:

Originally Posted by valentyn12 (Post 3635036)
Pai am o problema ca cea ce jucati voi este ILEGAL. Daca aduceti toti romanii in clubul vostru Hamachi (sau cum i zice) ei nu are ce sa invete finca voi nu sunteti la nivelul sa invatatii pe alti, si dasta le zic sa isi cumpere licenta la lume ca sa invete, cunosc lume care jucat acolo (1 sunt EU) cu voi si dupa ceva timp in S2 a schimbat mult in felul de mers etc...Dar bn nu vreau sa ma cert cu tine.

Nuj ce trb e cu hamachi eu nu folosesc fac servere , intru fara nici un program ! Nu aducem noi romanii ei vin singuri ! Cum adica daca nu ai S2 sau s1 nu stii sa te dai daca ai s2 ai ce invata pe altii ca ai dat 1 mil ... asta se intelege din ce ai spus tu defapt intelg de cand ai aparut tu stiu sa fac Drift :lol::lol: (gresit) ! Si in garantez ca 99.9% din ei Stiu faza cu licenta dar nu vor sa dee banii si asta nu intelegi !

valentyn12 05-09-10 01:20

Quote:

Originally Posted by 69RUP (Post 3635044)
Nuj ce trb e cu hamachi eu nu folosesc fac servere , intru fara nici un program ! Nu aducem noi romanii ei vin singuri ! Cum adica daca nu ai S2 sau s1 nu stii sa te dai daca ai s2 ai ce invata pe altii ca ai dat 1 mil ... asta se intelege din ce ai spus tu defapt intelg de cand ai aparut tu stiu sa fac Drift :lol::lol: (gresit) ! Si in garantez ca 99.9% din ei Stiu faza cu licenta dar nu vor sa dee banii si asta nu intelegi !

Cred ca vorbesc cu un copil de 5 ani vad ca nu intelegi nimica din ce zic.
Mai bn inchidem cu asta.

Si sa fiu si nitel rau, voi nu stiti sa mergeti, scapati nitel masina de sub control si ala e driftul vostru, sunt sigur 100% voi nu sunteti in stare sa luati o curba in twin fara sa va loviti, si la Race nu mai zic in 5 lapuri 80% dintre voi nu termina cursa.

22VIN 05-09-10 10:19

Quote:

Originally Posted by valentyn12 (Post 3635049)
Si sa fiu si nitel rau, voi nu stiti sa mergeti, scapati nitel masina de sub control si ala e driftul vostru, sunt sigur 100% voi nu sunteti in stare sa luati o curba in twin fara sa va loviti, si la Race nu mai zic in 5 lapuri 80% dintre voi nu termina cursa.

E un joc:rolleyes2

TFK 05-09-10 10:20

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3635323)
E un joc:rolleyes2

e un simulator:)

69RUP 05-09-10 11:34

Quote:

Originally Posted by valentyn12 (Post 3635049)
Cred ca vorbesc cu un copil de 5 ani vad ca nu intelegi nimica din ce zic.
Mai bn inchidem cu asta.

A deci tu mai invatat sa ma dau :lol::lol: si iti zic eu daca ai lasi pe uni din noi juma' de zi pe lay sa se dee iti fac tot ce vrei tu! Eu nu joc 'race' pt ca nu de asta joc LFS ... Data viitoare gandestete ce spui in nici un caz nu am invatat nimica 'EU' de la tine :lol::lol: sunt curios cum iai ajutat:lol::lol: numai faceai pe adminu la event atata am vaz ca ai facut :lol::lol:

Moderator : Va rog eu stergeti tot offu ca nu se merita :lol:

valentyn12 05-09-10 12:43

Quote:

Originally Posted by 69RUP (Post 3635470)
A deci tu mai invatat sa ma dau :lol::lol: si iti zic eu daca ai lasi pe uni din noi juma' de zi pe lay sa se dee iti fac tot ce vrei tu! Eu nu joc 'race' pt ca nu de asta joc LFS ... Data viitoare gandestete ce spui in nici un caz nu am invatat nimica 'EU' de la tine :lol::lol: sunt curios cum iai ajutat:lol::lol: numai faceai pe adminu la event atata am vaz ca ai facut :lol::lol:

Moderator : Va rog eu stergeti tot offu ca nu se merita :lol:

Bai copile am spus eu ca team invatat sa te dai, unde am zis eu aia ma, nu mai invetea cuvinte dastea bai pr******, hai gta ca ai inceput sa ma superi, si ianinte sa scri ecva gandeste bai copile.

22VIN 05-09-10 12:44

Quote:

Originally Posted by valentyn12 (Post 3635643)
hai gta ca ai inceput sa ma superi

:lol::lol::lol::lol:

69RUP 05-09-10 12:46

Quote:

Originally Posted by valentyn12 (Post 3635643)
Bai copile am spus eu ca team invatat sa te dai, unde am zis eu aia ma, nu mai invetea cuvinte dastea bai pr******, hai gta ca ai inceput sa ma superi, si ianinte sa scri ecva gandeste bai copile.

Pai ai spus ca de cand esti tu ai invatat ai facut ai scos , nu inventez tu le spui ,auzi la el 'copie' mai mult de 16 ,17 nu ai deci esti de varsta mea :lol:

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3635645)
:lol::lol::lol::lol:

Lasal ca se transforma si ne mai invata 2 3 lfs-uri asa din tineretea lui :lol:

p.s Opportunity sterge offu :lol:

valentyn12 05-09-10 12:53

Quote:

Originally Posted by 69RUP (Post 3635650)
Pai ai spus ca de cand esti tu ai invatat ai facut ai scos , nu inventez tu le spui ,auzi la el 'copie' mai mult de 16 ,17 nu ai deci esti de varsta mea :lol:

Unde am spus eu aia ? aratami chiar sunt curios, vreau sa vad unde pune ca team invatat eu pe tine sa te dai, si hai sa nu mai continuam cu asta, si hai sa vedem TU VS YO ok face RACE si DRIFT ok cand vrei.

REPTYLE 05-09-10 13:21

se cam incing lucrurile...deseara careva drift?sau cruise?

All times are GMT +2. The time now is 19:46.

- Copyright 2026 4Tuning