Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

C180 25-04-09 01:08

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sika cvmu (Post 2262001)
Pentru Broscoiu' meu nimic? :(

10caractere

yura 25-04-09 01:18

AdY9005 ... ohooo..meserieeee :D Hai ca tre sa recunosc, a iesit mai bine ca prima varianta,mersi mult. Daca tot esti tu baiet de treaba :))) , ce zici, imi poti face si o mica "signature" ,daca vrei iti mai trimiti niste poze...sa iasa ceva misto. Ms inca odata

sandrin 25-04-09 02:18

3 Attachment(s)
salutare, as avea si eu o rugaminte la voi pentru cordoba rosie :) : bara de ibiza cu facelift si grila fara sigla, si eventual niste pleoape, oglinzile in culoarea rosie dar in principiu primele doua.
Mersi

laur_fcp 25-04-09 07:43

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sandrin (Post 2264681)
salutare, as avea si eu o rugaminte la voi pentru cordoba rosie :) : bara de ibiza cu facelift si grila fara sigla, si eventual niste pleoape, oglinzile in culoarea rosie dar in principiu primele doua.
Mersi

SEAT

Cred ca de bara asta era vorba, nu?:D

KillerINC 25-04-09 08:11

Mai lucreaza cineva la solicitarea facuta de mine pe una din paginile anterioare ? Am vazut un model care imi place , dar astept si alte idei

sandrin 25-04-09 13:57

Quote:

Originally Posted by laur_fcp (Post 2264791)
SEAT

Cred ca de bara asta era vorba, nu?:D

m-am referit la bara de ibiza cu facelift (ca cea din primele 2 poze de la ibiza neagra sau gri, nu de la ibiza noua) Mersi oricum :)

sika cvmu 25-04-09 20:40

Multzumesc mult C180! E superba!

PetricaCBD 25-04-09 20:46

2 Attachment(s)
pun si eu 1-2 poze sa vedem ce ganduri aveti pt masina mea(daca se poate cat mai lowrider)....va multumesc

Bogyciu 25-04-09 23:38

2 Attachment(s)
Cine ma poate ajuta si pe mine cu un bad-boy... unul care sa urmeze dunga rosie trasata de mine... grila fata as vrea sa ramana sub forma de "U" (fara partea de sus) si daca se poate sa coboare si masina pana roata din fata e la distanta f mica fata de arcada aripii... M-ar interesa sa fie o lucrare mai buna, capota sa arate ca fiind dintr-o bucata (spatiul dintre capota si aripa sa continuie si pe far, colturile putin rotunjite, pleoapele de pe semnalizare sa para ca fac parte din aripa...) Stiu ca vreau cam multe dar vreau o poza facuta sa ma duc cu ea la un tinichigiu sa ma apuc de treaba... Daca poza descarcata de pe forum nu e la calitatea dorita o pot trimite pe email celui interesat sa ma ajute... si apoi prelucrata as dori tot pe email (sau mess) sa o primesc inapoi. Asta e poza care are cele mai putin reflexii in zona in care se va lucra pe ea (stiu ca ajuta)... Multumesc inca de pe acum!

Scricy HKS 26-04-09 00:29

1 Attachment(s)
Bad boy Dacia:twisted: sper sa fie buna poza...

TZN 85 BUB 26-04-09 07:45

Quote:

Originally Posted by ilhanutzu (Post 2253972)
Draguta dubita

:shock: frumoase jante... ce model sunt.... :???:

Georgian_bz 26-04-09 11:28

1 Attachment(s)
Bogyciu :D

Bogyciu 26-04-09 12:00

Mutlumesc, dau o bere :mrhappy:

KillerINC 26-04-09 12:17

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by PetricaCBD (Post 2266422)
pun si eu 1-2 poze sa vedem ce ganduri aveti pt masina mea(daca se poate cat mai lowrider)....va multumesc

Ceva scurt :

- clean look
- semnale inegrite (toate)
- garda la sol micsorata
- jante oz granturismo wrc

daca mai am timp diseara pana sa plec la munca , lucrez si pe poza din spate

laur_fcp 26-04-09 13:35

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by PetricaCBD (Post 2266422)

Daewoo CIELO

Nuprea a iesit bine la roti.....
Oricum, sper sa iti placa:D

All times are GMT +2. The time now is 05:12.

- Copyright 2026 4Tuning