![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
nu sunt prea putini 3 litri?
later edit:D...credeam ca intra mai mult, dar mi-am adus aminte cat am bagat in a mea:D. cat de tare se poate auzi toba:D...nu o sa te bage in belea? |
sincer sa fiu....suna ca un trabant ..la relanti.."da sa se opreasca" fara suparare proprietarului...
insa in "ture" da fiori ....iar pe exterior e jos palaria...:):X |
super tare masina am vazut-o si la brasov dar cu noile modificari suna mult mai bine a musle car :) .... sa ai grija de ea ... si la cat mai multe modificari .
|
2 Attachment(s)
Bogdane am o solutie pentru problema carburatorului, te combini cu cineva (Iulica) si va cumpar 4 carburatoare de motocileta si luati fiecare cate 2 iar pentru admisie adaptati galeria de dublucorp cu racoarde flexibile si coliere :twisted:pentru ca weber 38 dgas cam greu asta daca nu o scoti la capat cumva ca "ala micu" facea rau cand a auzit unde e carbul lu Dan. Uite ce rau arata astea , cica au fost pe o 1100cmc;)
|
Quote:
Vali, sa-mi dai un pret pentru ele pe PM. Cu "ala mic" am vorbit eu si e de bine, nu s-a suparat..oricum i-l dau cam intr-o saptamana dar pana atunci ii accept provocarea8) |
vai de mine ce frumos se aude la relanti,iti dai seama ce o zice lumea care nu cunoaste masina si o vede la semafor ca toarce ca un dragster:):)
frumos bafta in continuare |
Nu îmi place, e cam "bâlbâită" maşina asta :)
|
poate mai trebuie reglat motorul, dar are acel sunet de V8...fara nicio exagerare.
Cel putin asa se aude in clip. |
Quote:
|
Quote:
Va multumesc:-) |
bogdan , cum ai prins furtunul ala sanitar in bormasina cand ai lustruit sherpii ?
|
frumos sunet, imi aduce aminte de un clip vazut mai demult https://www.youtube.com/watch?v=3ftaoFnhTyY :)
|
mama ce frumuseti p-acolo:X:X: pfoai d mn
am si eu una....:> cu baterii :rolleyes2 |
PFFFF muscle car curat prea adevarat sunetul
|
Sunetul ca sunetul, dar masina a facut senzatie azi-noapte la Galati..8)..cei care au fost cu mine sau cei prezenti acolo pot spune de ce..;):D
Alex, am prins in bormasina o piatra de biax peste care am tras furtunul si l-am strans de aceasta cu un colier metalic;) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:50. |
|
- Copyright 2026 4Tuning