![]() |
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Super tare aseara... Mi-a placut... nu am cuvinte... multumesc LUPI CA m-ai luat! >:D< MAI VREAAAAAAAAAAAU! :)) :D
|
florin cand faci rost de filmare sa ma anunti si pe mine ca o vreau si eu ....;)
|
filmari ceva am si eu ... ti-le trimit...cand ajungi acasa
|
Quote:
@andrei: sa ma suni cand ai timp, ca vreau tot ce am filmat. Si vreau sa vin o tura pe la tine pe acasa sa vad ce planuri ai azi. |
Quote:
|
mi se pare cunoscut:)
Oricum, foarte frumos aseara... poate facem una mica si asta seara, alta locatie... L.E.: Ma gandeam la capela , ca e frumos si acolo, cu bancute sa nu mai stam in picioare.... si o facem doar de show:) |
Quote:
|
Quote:
|
ideea e ca la 9 se schimba tura la politie (cunoscatorii stiu)...plus ca multa lume e acasa la ora aia...deci e strada linistita. Daca mergem pe capela, putem sa mergem si de la 6, nu i problema.... pentru ca nu o sa se faca nimic, doar se sta si se discuta.
Cand decideti ora pentru seara asta ,scrieti MARE aici, sa vada toata lumea. Si mai folositi si voi telefoanele alea, ca parca ati fi sinistrati, nu dati niciunu telefoane. |
Quote:
|
Quote:
|
Deci din cate am inteles eu...va fi asa:
CAPELA ORA 19:00 Intalnire Chill sesion, vorbe si poze. Cei cu camere foto/video sunt rugati sa le aduca (in principal Provezano si andrei VMD. |
Quote:
|
omu` cu vaca ai ajuns ?:))))))
|
Foarte frumos asta seara, de pe capela s-a ajuns in locatia X...partea naspa a fost cu "extraterestrii" aia cu coduri, aia cu capete albe... ca au venit si au stricat toata noaptea.
In rest...din noapte chill s-a transformat in noapte de nebunii. Felicitari "bucatarilor" care au incins "micii"....se pare ca fumu` a deranjat ceva "localnici". Poate ca sfaraitul lor, sau poate mirosul...oricum cine-i pasionat ramane fan "mici". |
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning