![]() |
|
Re: Recomandari la CAPITOLUL MUZICA ...
10 Attachment(s)
new :D:D
let's ride :P |
3 Attachment(s)
recomand :arrow:
|
1 Attachment(s)
merita sa ascultati mel asta....pt mine e foarte speciala
|
2 Attachment(s)
Auditie placuta :D
|
1 Attachment(s)
Dream City - Fly away Fly Project Club MIX
|
recomand
Arctic Quest - Expedition |
1 Attachment(s)
o melodie la putere la ora actuala :)
|
2 Attachment(s)
Fiecare cu parerea lui ... Mai urc inca doua melodii , tot de mine " mixate " ! Cea cu mafia e noua si mi se cere des sa o pun in clubul unde sunt invitat si in curand rezident , nu e versiunea din club cea de pe site dar e asematoare foarte mult la final ! Omu cat traieste invata ... Si melodia recomandata de Alex e extrem de mult pusa in cluburi ... Printre alte melodii mai enumar si : Dj B Noise - Hey Baby , Funkagenda - What the Fuck (Original Club Mix) , Justin Timberlake - What Goes Around (Paul Van Dyk Club Mix) , Laura Kidd - Automatic (Martijn Ten Velden Mix) , Mark Knight & D. Ramirez - Columbian Soul (Nice7 Remix)(preferata mea , Public Enemy vs Benny Benassi - Bring The Noise Remix (Pump-Kin Edit) , Sistem - Soare (Anhken Remix) , Starkillers - Discoteka ( Peter Rauhofer Club Mix) , Split - Falling , Yoshimoto - Du What U Du , Allure Feat. Julie Thompson - Somewhere Inside (Original Mix) , DJ SUKHOI & ANNA - Karamelniy Beat (DJ NICK BRASOV EXTEND) , DJ Sava ft. GIC ft. Connect-R - Sunshine , Adrian & Katoline - Indubitable (Original Mix) , Mims - Like this etc... asta ar fi o parte din infinitul meu playlist :rolleyes2 ... |
pentru cei mai "linistiti" recomand John Legend, Collie Buddz, Morgan Heritage si Amy Winehouse:)
|
3 Attachment(s)
Sprite - Oda curajului remixuri...
|
1 Attachment(s)
****** urc si eu ceva... genial.. dupa mine :)
|
Quote:
Cum am promis ... DJ AnoniM - Live @ Club Focsani XXL 47:38 min 192kbps O monstra ... cine downlodeaza rog sa isi dea cu parerea , daca se poate ...:rolleyes2 |
recomand: TIGERSKIN - The holy grail |
1 Attachment(s)
****** eu recomand TIGERSKIN - Rust
|
1 Attachment(s)
o super super piesa:love: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning