![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
cine stie unde pot sa indrept o janta de aliaj si cam cat ar costa?
|
undeva in capat la pacurari ! este un ruluitor ! pertul e in functie de cat de tare e indoita janta !
|
Quote:
|
weekend-ul urmator cand imi iau permisul inapoi :)))
Apropo.Legat de jante indoite....daca e rupta o bucatica din ea se mai poate face ceva??ca am si eu 2 jante de aluminiu pe 17 indoite |
se poate face chiar daca e rupta ! acu ajung dinspre TG. Neamt ( NINGEEEEEEEEEEEE )) si eu am slickuri ( noroc de lanturi ) da ce NINGEEEEEEEEEEE
|
sal am si u o problema am cumparat o masina bmw 318i de la un prieten a lui zama constantin (acesta fiind proprietaru), si mia zis k imi trimite fiscalu k so pot inmatricula in 1 sapt si a trecut 1 luna si deja intru in panica dak ma poate ajuta cineva sa se duca pana la el acasa sai ia nr de tel sami mil dea k sa pot vb cu el personal sau sai spuneti dc numi trimite odata fiscalu k so pot inmatricula el sta pe str.clopotari, nr.25, bl.616,sc.b,ap.9.....numele meu este ciufu cosmin din constanta va rog dak ma poate ajuta cineva cu asa ceva raman dator pe viata ...astept raspuns
|
hai ca ma duc eu maine in jur de ora 12:00 la adresa asta ! Pe ce numar ii spun sa te sune ?
|
mnezo daca acolo ninge... aici de ce nu ai adus ninsoarea?:(
|
leaga ninsoare de masina sau pune-o in portbagaj si adu-o in iasi:D
|
Si eu am fost in Tg Neamt , am vizitat Manastirile si Cetatea...
A nins acolo de dimineata ... foarte frumos!!! |
o sa ninga si in iasi nu va temeti baieti
|
Eu de Sarbatori , ma duc acasa , in Vrancea - acolo ninge deja!
|
am ajuns acum de la tg neamt... am fost la o plimbare... frumoasa zapada...:X:X yeeee (am adus si o sacosa de zapada acasa ... ca sa-mi pun in fata casei sa ma invart)
|
Quote:
|
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
azi e ziua meaaaaaaaa |
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning