![]() |
Re: Diverse discutii
prietene te umfli la mine si nu este bine masina mea \are 200 cp si 1600 kg dar casa iti fac pe plac cind pleci la bv vedem care coboara timisul primu ce zici te bagi?:lol::lol:
|
Quote:
si hai sa terminam cu prostia asta.... eu sunt f multumit cum trage masina mea (cel putin cand mi-am pus motorul nu am crezut k o sa traga asa bine)......am dat masinile din grupa mea ..e ok.....si dak ma da paga ,ceea ce e probabil, nu e nici o rusine pt mine! ne dam de placere asa de sfarsit de sezon si gata! mergem apoi bem o bere si vb de altceva in afara de disputa asta intre opel si bmw!!!!! deja o dam in alte alea de la niste glume... |
te umfli la mine erea un fel de a spune ma nu am zis cu rautate :rolleyes2:rolleyes2
|
Quote:
si imi pare rau k nu pot ajunge vineri......dar sambata sunt prezent! |
dc sa oprim disputa opel vs bmw?????
pe caldurile astea cu ce ne mai racorim si noi?...macar cu discutii.... ca de,imi place,oftica mare peste tot.si in tabara bmw si in cea de la opel |
aaaa...si inca ceva.ca s-a tot vb de catre bmw-isti de tabla de opel....hmmm dar pe voi va stropesc baltile pe la podele...va ies amortizoarele prin capota...va cad bateriile in torpedo...se duc dracu` pragurile...va intra sobolanii in portbagaj pe la rotile din spate.... dc luati o groapa mai tare se indoaie bascula ...ce naiba!
ca vad in ultima vreme mai multe probleme la tabla la bmw decit la opel...si dc nici eu nu le vad si pe unele si pe altele. |
adita prietene eu "galeata" am stat linga tine cind ai facut tinichigeria la masina si acuma ai o curva de 18 ani cu proteza ma intelegi tu pe mine:chainsaw::lol::lol::oops:
|
Nu te contrazic o curva de 18 ani am eu!:lol:
Adi are o Purie de 30 din cate stiu eu !;) |
Vedeti mai multe BMW'uri stricate,indoite si basculte indoit sau rupte pentru ca astea merg si merg la limitele la care niciodata un Opel nu o sa ajunga.Sa fim serios oameni buni,Opelul e de dus copilu la scoala,pruncu la gradinita,la un picnic pe deal in mocirla cu iubita ca doar acolo ii este locul.Pe cand BMW merge frate si merge prea bine,e normal o masina care se "exploateaza" la maxim se uzeaza mai repede decat o masina de kinderii.
|
:lol:
Ati inebunit draq... BAS-ule... Opel-ul cu care am castigat eu cupa la Buzau (singura cursa la care grupele au fost cat de cat corecte) tragea mai grav decat SFi-ul matale si sa stii ca de cateva ori mi-a sarit si mie casetofonul din shine... dar asta din cauza ca nu era prins bine... Si sa-ti mai zic ceva. Cand o sa-ti iei o masina mai shmekera ca cea pe care o ai, o sa zici ca aia e mai buna si aia e mai shmeklera si o sa te bati cu pumnul in piept. N-am ajuns sa ma iau la bataie cu tovarasii cu care stau in fiecare seara pentru un morman de table. E pur mishto si atat. Dupa ce o sa-mi schimb masina cu un Audi, BMW, Subaru, Skyline sau altceva, o sa zic ca aia bate tot, rupe VR6-le si restul pe care le-o bate. Asa e normal sa faci. Doar nu crezi ca daca am castigat o amarata de diploma cu Opelul, am poza cu ea acasa si ma inchin la ea. Am dat-o pe ceva mai bun. ;) Una peste alta s-a lasat frigul; toata saptamana am ars-o-n pacanele. De vreo zapada pe la munte ati auzit ceva? Ca ar trebui sa trecem la capitolul coniac, vodka, banner, shufa, cel putin doua anvelope de iarna si frane de mana bune. (cam asta tre sa avem la noi daca ne opreste politia si ne intreaba daca avem ustensile in caz de zapada :lol:) |
[QUOTE=DONU';1862867]:lol:
Ati inebunit draq... BAS-ule... Opel-ul cu care am castigat eu cupa la Buzau (singura cursa la care grupele au fost cat de cat corecte) tragea mai grav decat SFi-ul matale ......si marmota invelea ciocolata in staniol..... |
frate don-ule a vrut sa zica'shi malmota invela tocolata in shtaniol' iartal basanau tin o pisare in mine de luni
|
se stie cumva vectra aia tare ce face cu 206? sau cu CZT? sau cam ce masini a batut?
|
Quote:
nu trebuie sa alergi un bmw ca sa se rupa caroseria:)))....asta vine de la sine iar la bascula indoita erai ultimul la care ma gindeam cind am scris aia.... bmw indoaie bascula dc ia o groapa mai tare!!! |
Care merge la Braila Duminica? Se duce cineva la indemanare? Poate ne organizam si noi intr-un fel....
basuleee, dc mergi la Braila, ai grija sa izolezi bine firele la casetofon sa nu faci vreun scurt cand schimbi a 2-a p-acolo...:lol: |
Hai, hai cu gheOpelurile astea ca va intindetzi...
|
Quote:
de ce nu mergi u cu sa faci senzatie acolo? mai scoti si u Ploiestiul la suprafatza! hai bobi scoate si u 2.5-ul tau.......sau numai cu e60 te dai cu mine? |
vad k am intrat la mijloc.......:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
dar pana atunci scoate ursul aspirat sa ne dam ...asa k intre pistoale cu apa! k normal eu tre sa ma dau cu masini de 2.0 si 150 de cai nu 2.5 si 170 cp si mai nou 2.8 de 200 cai! |
Quote:
Apropo: 2.8-ul ala are 180 cai si 1200 kg asa ca dc faci un calcul scurt stai mult mai bine la raportul cp/kg ( bine....sa nu uitzi ca aia 180 sunt cai de BMW nu ponei de `obiecte care te scapa de mersul pe jos` ):peace: |
Deci incepe sa fie din ce in ce mai caterinca pe forumu asta !:lol:
|
Quote:
|
saracu skama ce sa mai faca .........el ar vrea dar ramas la clasa mica:))
sau iti bese mintea ceva banditule??? |
hai pariuri pariuri....ca dupa aia o dau eu la pace cu basu...stiti vorba aia daca-as fi pentru o zi presedinte..........:D:D:D:D:D:D
|
maine o ardem dubios pe la braila?...........
|
Norrrmaaaaaaal dar numai si NUMAI sa se desfasoare in lanu de porumb al CAP-ului..ca altfel nu ai cum sa vezi pe plaiurile mioritice s.curse d-astea grele.Hai bah jakale las-o dreaq de labareala cu tentativele astea de drag vrei sa fie drumu cu masini pana la braila?:???::???:
|
Quote:
- EVO X (presiune 1bar) - Audi S5 - Impreza >330cp - poate mai aduci tu ceva "victime" care vor sa se joace :-P |
basule te agiti prea mult si te faci de cacao,chill dog.Pacat ca nu pot sa imi pun eu pompa de benzina si gumele maine cand vii tu sa vedem daca mai cometezi la 2.5.Sapt viitoare daca vii....
|
@cobra
da` tu nu poti sa te adresezi cum trebuie ma? trebuie sa folosesti cuvinte "speciale" ? |
Nu ma nu pot si nu vreau.
|
daca esti amibitios, atunci o sa procedez cum ar fi fost normal.
aici pe forum trebuie sa fim toti egali, nu ne dam talente de superioritare //adresari speciale |
Mai baiatule eu zic sa te abtzi de la gargare,tzi se pare ca se baga cineva aiurea in discutia asta?se baga doar oameni care au cu ce,care au vazut si care stiu despre ce este vorba.tu de ce te bagi?stii ceva?ai fost prezent pe undeva decat sa stai in fata calculatorului?nu baiete nu ai fost cu noi asa ca abtzinete si vedetzi de viata ta ma
|
eu ti-am vorbit pe un ton politicos. am tot dreptul sa ma bag in calitate de moderator al sectiunii.
in discutie se poate baga absolut ORICINE. nu impui tu si nimeni altcineva o regula de postare, chiar daca este implicat intr-o mica masura in evenimentele de strada. am sa te rog sa pastrezi o atmosfera destinsa de discutie si nu mai iti schimba comportamentul dupa masina pe care o conduci. ca sa citez pe cineva " erai mai simpatic cand aveai tico" |
nu mai e simpatic acu...are 2,5 12v cu saiba la el..........:)):))
zi tigane se aude toba belea?......iesi cu ea diseara....? |
tng-ule vino frate cu o masina arata ceva fa ceva nu mai comenta !
Ca moderator pot sa fiu si eu si nu vad vreo injurie sau chestii de genu in postul lui cobra si sincer nu va mai agitati atat in loc sa va bucurati ca forumul are vizitari si click-uri ca pana la urma asta e scopu vostru ! Si pana la urma poti sa-i dai ban crezi ca ii este greu sa-si faca alt user ?:lol: |
ce legatura are ce i-am zis eu lui cobra cu modul meu de competitie si masina pe care o detin/sau nu ?
eu nu ma bucur si nu am nici un beneficiu ptr faptul ca-s moderator, deci nu ma intereseaza cati intra sau cati apasa clic pe forum va rog sa cititi bine scrisu din posturi inainte de a da replica |
v`ati ajuns toti ....daca omu` nu are masina nu mai are ce cauta printre voi se pare!!!
s-a dus drq "comunitatea" care era acum cativa ani!! adu`ti aminte skma ca si u ai fost "pieton" ...n`ai avut mereu permis si masina!! nu e mai bine sa lasam discutiile astea pierdute si gata? ... de vb buna se pare k nu se mai poate intelege nimeni aici!!... imi imaginez ca in urmatoarele posturi` o sa fiu vizat de tine skma si probabil si cobra si altii....dar asta e....n`am permis ...n`am masina....asta e viata... nu sunt mandru de tb asta...dar asta nu inseamna ca nu pot sa vorbesc despre unele chestii legate de masini!! |
Gata ma!
Oricum eu primesc toti banii alocati pt comunitatea Ploiesti! Nu il mai bagati pe tng-u in aceasta situatie :lol: skma- scopul nostru nu e sa aibe forumulcat mai multi vizitatori! |
shantzule tu ca in perioada cand erai in Ploiesti stii ce atmosfera e afara nu in fata calculatorului ar trebui sa-i explici maestrului tng cum sta treaba!
Sincer eu nu am vazut nimic aiurea astea cu Basu sunt mistouri si el stie asta nu inteleg ce se agita el atat neavand treaba cu ce se intampla! Kraven mai bine taci !;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning