![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
o sa il incerc thx up :D |
1 Attachment(s)
Quote:
Nare nici o treaba cu srll lui marius.....alea sunt din setari.... Faceti setarile ca in poza si o sa se vada bine..Acum depinde si de placa video si PUNCT...Aveti PM(Private Messaje) |
Quote:
Vopseste tot ce e negru,in culoarea masinnii! ;) |
as avea si eo nevoie de un audi r8 , pe gom-team nu mai merge link-ul :( si altundeva nu gasesc :|
|
4 Attachment(s)
CLEAN JETTA STYLE8)8) |
12 Attachment(s)
in prezentare opel astra h si audi q7 astept pareri si critici
|
Pentru placa video trebuie sa mergeti la setarile video din joc si acolo unde scrie flares si cu optiunea de laga(nu mai stiu cum se num:)) puneti off,ele sunt setate pe on.
Acestea sunt ceata si fum si le scoateti. Cat despre copaci care nu se vad e de la placa;) Multa bafta, Ps:frumoase masini baieti(toti) |
Quote:
|
Quote:
Frumos Frumos Il Vreau :D pune-l si u pls |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
ms mult.....virtuala ?:)) |
12 Attachment(s)
salut sunt si eu cel mai nou membru 4t si vreau sa va prezit si eu niste masini facute la repezeala:d pentru cine are nevoie de masini si piese sa spuna ca am multee..)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Un mic monstrulet
Fiat 128 Ce ziceti?:oops: Raducu frumos Golf |
Quote:
In rest frumos foarte frumos |
Salut,vreau va rog sa punteti daca vreti, tot ce aveti voi de la slrr ca sa-mi bag si eu,pt. ca am downloadat de pe site-uri dar nu ma lasa doar cateva sa downloadez.Multumesc
|
Bai Dati Lui R.Equinox Sau Lu Radu Aka Grm sau lu altcineva dar nu mai faceti OFF
Deja Presimt ca maine ii topic closed... STOP OFF DON'T DO OFF |
Quote:
are garda jos si jantele din '80 .... ai lasat capota crapata ca sa mai prinda niste aer rece ?:) super "monstruletz" Edit: care imi construieste si mie un Tico?:> pls |
2 Attachment(s)
Quote:
Sunt zile bune/saptamani/luni poate chiar si ani ca sa construiesti o masina:| Si ca sa nu fiu off: |
4 Attachment(s)
inca cateva
off: scuzati-ma ca nu am facut bine pozele dar din graba.. si doar acum am observat edit: Va rog daca poate cineva sa faca un ciel daewoo sau un mercedes c200 an 2004 i-as ramane recunoscator sunt in stare sa si platesc (credit telefon) pt o masina din acelea 2 pentru joc daca se ofera cineva sa spuna |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Facuta la repezeala
|
1 Attachment(s)
Pentru username:lol:
PS:paul ai 3 ore sa pui pozele |
1 Attachment(s)
Quote:
|
3. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii subiective.
8. Scrie normal si corect in limba română. 11. Foloseşte-ţi bunul simţ şi normalitatea în orice acţiune întreprinzi pe 4tuning. 2. Foloseşte funcţia Search. Dacă ai ceva de întrebat sau discutat, caută mai întâi prin subiectele existente. Cateva Reguli de pe 4Tuning Frumoasa Plesa pune mai multe poze;) |
Quote:
PS:masina aveti timp sa o faceti pana Duminica la ora 23:59 |
lume dar eu nu inteleg pentru ce am luat ban... sa imi explice si mie cel ce mi`a dat ban... pt ce am luat bann ca sa imi pot da seama ce greseala am facut :(
|
2 Attachment(s)
Thx Up R.Equinox
Golf 2 by Equinox |
Toti cei care au luat ban asteptati pana maine pana se rezolva problema
Cred ca a aparut o problema la forum de ne da la toti EMAIL invalid, Pana acum sunt silver,f0cs,dms |
5 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
9 Attachment(s)
inca cateva
|
paul vreau si eu a4 te rog frumos
app .. stie careva ce motor imi trb la masina asta? http://i41.tinypic.com/2rmtelf.jpg |
am sa le postez maine si audiul si programul cu care poti sa pui orice motor oricarei masini:p
|
1 Attachment(s)
Quote:
Faci in felul urmator : selectezi imaginea de la joc, dai OK apoi alegi masina dorita (in cazul tau Nissan GTR) apoi dai Edit engine blocks si dai Select all. La sfarsit Save si gata. Restul va rog postati cate o masina pe rand. NU avem cum sa comentam cate 7 masini puse de cate 8 membrii... Radu si Plesa very nice. |
gata am rezolvat , multumesc mult pt aceel program !! ajuta mult :D
|
17 Attachment(s)
audi r 8 si fratele sau mai mare rs 6 astept comentarii si critici
|
nu e cine stie ce si grafica lasa foarte mult de dorit........
boby racers daca te rog sa-mi dai si mie bmw ala galben de la pag 572 edit : cine ma poate lamuri cu ceva dece la majoritatea masinilor nu imi apar acele de kilometraj ale masinii si apar 2 bete care se misca pe unde vor ele pe bord am doar vreo 3-4 masini ce au ace la kilometraj.... am cerut bmw galben de la pag 572 pt ca am vazut ca ii indica pe bord turatii/viteza ceea ce mie nu imi arata asa la aproape nici o masina... |
3 Attachment(s)
Quote:
Pamamera |
8 Attachment(s)
e36-le cu care intru si eu la drag:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning