![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
cu parere de rau va anunt baieti ca 206 nu are geam triunghiular la usa fata...singurul care are este 307
|
Quote:
Omu uraste magarii .... la propiu !!! "Casco sa traieste" ca magari "este" destui ... |
1.7 CDTI 101 HP + 1 DP (Donkey Power) ... eu stiam cam de o saptamana de JTD ... nasol ... sa fi fost ceata ? ca atunci se aplica regula "Ca magaru` in ceata" ...
|
tot 307 il vasuzem si eu .. da ce mai conteaza acum...sorry pentru JTD...
|
4 Attachment(s)
Era 207. CT-27-KYK
|
Pacat de E63...
|
Chiar că MARE păcat. Distrugi bunătate de nemţească fiindcă... In fine, nu vreau să mai zic nimic să-i iau apărarea...că iar sare lumea cu gura pe mine...
|
era PEUGEOT si gata .. hai ca ma scoateti din sarite .. ajunge :)
|
pana la urma nu s-a soldat cu pagube omenesti si asta este cel mai important.;)
|
mi`a soptit o pasarica ceva interesant ... si pasarica are legatura directa cu faptasul (un fel de cumnati...) ... s-ar spune ca acul BMW`ului s`a blocat la 130 km/h in momentul impactului (ceea ce mie unul mi`e greu sa cred ... s-ar fi facut bucatele bucatele)
|
acul nu ramana intotdeauna blocat la viteza corecta , asta daca ramane blocat. poate sa sara
|
Se zice ca bmw-ul ala a mai fost implicat intr-un accident asemanator nu cu mult timp in urma. Unii ziceau ca masina e bantuita, altii ca soferul e "...."
In seara asta pe Tomis am vazut un bmw pleznit in fata in zona "cafe do brasil". Se zice ca de fapt erau 2 bmw-uri. Are cineva poze cu ambele masini? |
si eu sunt de acord cu soferul e "...." Nu il cunosc personal ... dar din auzite raman la ipoteza asta ...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning