![]() |
|
Re: Kitch Tuning .... part 2
Pai zii OPEL Vectra.
|
A se obersva numarul tuning frate :D
|
o de plm ...
de parca e asa greu sa iti dai seama ca poate omu si-o pierdut numarul sau ceva si si-a pus ceva provizoriu greu ii sa mai gandesti umpic ... sa mor eu de nu .... sau ii chestia de a pune poze doar de dragul de a fi puse si S-u ... clar nu-i kith. toate is proportionate si parecum bine imbinate asa ca nu e tuning facut cu toporu. asa ca nu se incadreaza |
Quote:
mai bine pune o poza ! |
despre S-ul ala vreau sa scriu si eu masina mi se pare reusita dar botul nu-mi place deloc ... este ceea ce ostrica
|
1 Attachment(s)
Tunnnnnnnnnnning:arrow:
|
Quote:
|
aaa ce bine ca l-ati prins, chiar imi parea rau ca nu am apucat sa-i fac poza la fraier.
Bah da ce uratanie de Mertz, ce mama naibii i-a trecut prin cap, tuning de talcioc pe un ML...jesus:no::no::no: |
1 Attachment(s)
eu zic ca asta e kitch.....adica parerea mea jantele nu se potrivesc cu kitul exterior, pleoapele sunt.....penale.....sita aia din spoiler (asa are si un vecin de-al meu pe o dacie din 80) parasolarul ala e acelasi lucru ca si semnul nike pe dacie.....pacat o masina care putea sa iasa frumoasa.....dar parerea mea ca e kitch
|
Total ne-deacord cu tine. Putem exclude stickerul cu No Flori si ramanem cu o masina frumoasa...Mie unu imi place.
|
Quote:
|
daca vede cineva din constanta dacia alba cu bara de seat pe fata si alta bara ciudata pe spate, sa ii faca poze neaparat. masina are bara de seat modificata cu fibra si niste lanturi care atarna de ea , arata a plug masina... nu am avut cu ce sa fac poza :( pacat de munca cu fibra de sticla, putea sa isi faca barile normale....
audi-ul ala nu mi se pare a kitch. |
Quote:
|
Quote:
hai mah cu kiciu da voi ce aveti acasa?.... |
Sa fim seriosi...datio'n colo de treaba...daca a ajuns audi ca ala cu jante crom superbe...si tot ce are masina aia pe ea KITCH...eu spun sa va lasati de critica...apucativa voi si modificati asa o masina...si sa vina unu sa tio faca kitch...sa fim seriosi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning