![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
Am fost la Citroen : evaluare preliminara : 145 milioane !
|
Quote:
acum banuiesc ca trebuie sa vezi ce zic asigurarile, nu? |
Poi, asiguratorul a zis ca daca valoarea reparatiei este egala cu cea a masinii, imi da bani. Acum e tata acolo, la asigurator si discuta.
Dupa cum am spus, e preliminara, pt ca urmeaza sa fie desfacuta complet si vazut care e adevarata paguba .... |
Eu zic sa iei banii,iti cumperi inca una asemanatoare,si pe asta o dezmembrezi...
(daca se poate). |
Quote:
apropos, cam cit costa o xsara cum ai tu? |
Asa m-am gandit si eu. Ori un Xsara VTS, 2.0 16V , 163 Cp .... ori un diesel cu 110 Cp. Sa vedem ...
@barbus : poi, cu tot cu inmatriculare cam la vreo 4000-4300. Masina mea era in stare f buna atat estetic (singura problema : parbrizul fisurat) cat si mecanic. |
[QUOTE=ballack;3046068]Asa m-am gandit si eu. Ori un Xsara VTS, 2.0 16V , 163 Cp .... ori un diesel cu 110 Cp. Sa vedem ...
duba aia care zicei ca a fugit de la accident era cumva de culoare alba sau gri deschis????? si cemarca era :) |
Cristi, era un Opel Vivaro alb, MM 07 TLA.
|
1 Attachment(s)
este vreo problema daca iau jos plasticul de pe vascocupla???...mi sa rupt o clema si acum nu mai sta atasata de radiator, imi tot agata in vascocupla! iar momentan nu dispun de "money" necasari pt. achizitionarea altei plasticimi!!!ajutati-ma pls
|
Quote:
|
poi il dau jos pentru un timp scurt, pana la achizitionarea altuia daca o sa gasesc asa ceva!:(...de asta am pus intrebarea daca o sa am probleme din cauza aceasta!
|
Quote:
|
iti dai seama ca sunt foarte pasnic cu ea, ceea ce nu-mi prea convine! dar nu am ce face!...oricum eu maine o dau jos, si o sa vad consecintele, si am sa incep sa caut alta...sper sa gasesc...!!!multumesc mult pentru sfat:X
|
un mic lego pt pasionati :)
http://www.mml-sports.com/images/sto...ricelist09.pdf |
Eeee, ce ziceti e Moscov 500+ ?
Se pare ca au facut furori R35 GTR-urile :lol: Pacat ca nu a luat locul 1 desi il batuse pe ala cu Porsche :) Oricum nebunie ce masini erau. Ce bani au aia... Si BMW-u ala placat cu aur. pffff. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning