![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
KillerINC una fara si alta cu proiectoare :D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am mai facut 4 modele
Prima este cred ca cel mai usor de facut A2-a: am facut asa chiar daca trebuie proiectoarele schimbate..poate iti place A3-a:mi se pare cea mai buna deoarece proiectoarele nu trebuie schimbate si in plus ar veni bine la mijloc La a2-a si a3-a am acoperit partea de sus a prizelor laterale(arata mai bine) A4-a:Am lasat spoilerul normal cu proiectoarele la mijloc |
6 Attachment(s)
Am si eu o rugaminte la voi... Ma puteti ajuta cu "Broscoiu'"? As vrea ceva cat mai original shi realizabil, sa se potriveasca cu pragurile astea shi culoarea, eventual Verde Lamborgini. Sper sa fie bune pozele astea. Va multzumesc!
|
" 2fast4u_DK " .....mersi mult, a iesit chiar bine bine.
|
1 Attachment(s)
vreau si eu masina alba...multam !
|
Multumesc mult Rares_CRM
|
3 Attachment(s)
Quote:
Nuprea am inteles ce vrei sa fie modificat la masina :oops: LE: Quote:
|
3 Attachment(s)
Ms Laur! Uite alta poza cu spatele... Eu as fi vrut pragurile in culoarea mashinii, shi alte spoilere (pe fata ceva in genu' la asta verde). Jantele le vreau albe shi numarul acolo unde este, iar bad-boy-u' sa fie mai agresiv, prelungit si peste grila ca la Golfu' atashat (pt k la mn kpota e front-open si merge). Evacuarea as vrea sa fie dubla, dar putin mai spre centru. Poate avetzi ceva timp sa mai incercati. Va multumesc!
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Desi ma pricep cat de cat la VT ...va rog...nespus de mult...sa imi faceti un spoiler pentru Logan. Va rog sa faceti ceva care poate fi facut nu SF-uri... Va rog sa umblati si la grila. Nu vreau sa fie o copie a GGD-ului... :cry:
|
Pentru Broscoiu' meu nimic? :(
|
1 Attachment(s)
B M W
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning