![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
4 Attachment(s)
Inca in faza inaintata de probat carburatoare, faza care s-a finalizat azi cu un carburator Weber pe cinste(difuzoare de 22 cu 29)..pacat ca nu stiu inca daca va fi al meu sau nu:rolleyes2
Multumesc Pety:-) |
cum e? rupe asfaltu?
|
Quote:
Maine ies in probe8) |
Distractie placuta:)
|
e vedeta carbul meu :D
rupe-i dintii maine bogdane |
1 Attachment(s)
bogdane, carburatorul incercuit cu rosu este al tau? e functional? a fost probat pe vreo masina pana acum? ce fel de prindere are? as fi interesat in el, imi place cum arata
esti dragut sa-i faci cateva poze sal vad si eu din diferite unghiuri? mersi mult de tot:) |
cred ca e de nova de 1.6. seamana cu cel de oltcit.
|
Quote:
|
Bogdan, de unde ai luat "autocolantul" pentru inimile de la chedere ? Cum se numeste ?
|
Quote:
Ygs, carbul respectiv e de Oltcit intradevar si nu am apucat sa-l mai probez ca merge bine asta pe care il am acum:-) |
Spor la treaba:) sa iasa ceva frumos
|
Quote:
Eu am cautat la magazinele cu profil auto; nu am gasit. |
vad ca te pregatesti temeinic, sa inteleg ca te vedem curand si la curse?
|
Quote:
Am ramas dator cu cateva impresii legate de comportamentul masinii..:arrow:..dupa ce 2 zile la rand imi ridica f repede temperatura antigelului(in maxim 2 km de forja) ieri seara am scos temostatul si s-au schimbat datele problemei;) Cu carburatorul de proba masina trage f bine, ieri seara am putut sa o fugaresc mai mult(pt ca nu a mai ridicat temperatura) iar in frana de motor pe a 2-a da rateuri grozave pe esapament(cu flacari)8) Deasemenea investitia in amortizoare a fost f inspirata, masina negociaza de minune virajele stranse si se comporta f bine si pe denivelari mici:D..recomand fara dubii serviciile D-lui Dumitru de la Brasov;) Tot ieri seara mi-a sosit si Metabond-ul iar azi ii fac schimbul de ulei(ELF Competition 10W-40) Sunt in cautarea unei aprinderi cat mai buna pentru a ma sustine in urcarea in ture si depasirea valorilor obtinute actual cu aprinderea cu platina;) Deci treburile stau f bine la capitolul evolutie a perfomantelor, mai rau e ca nu pot merge bine decat cu maxim a 2-a prin oras si zgomotul pe esapament a crescut considerabil datorita axei..:rolleyes2 |
2 Attachment(s)
Schimbul de ulei realizat in seara asta si functionarea in relanti..:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning