![]() |
|
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
aly99mtw
Creative256 danyutz Thompson Mateo Biker Angel SpYk3 Snacks BUBU 11 BLU HD99SAM xxdadixx Marku5 HD 01 PFY -nui sigur HD-21-ARD speram sa fie vreme faina ca suntem destul de multi |
pot sa vin si eu?
:)) prezent |
Stima si respect baieti,unde ne intalnim sa mergem toti in coloana?La intrare in HD?Pot sa fiu acolo la 15.45 sa plecam toti spre castel.
Si cei din Deva ne intalnim la 15.30 sa mergem toti odata daca vreti in parcare la Iph. Respect!!! |
Cei din Deva mai bine ne intalnim la Alaska la motel, ca e la iesire din oras , ca sa nu mai ne bagam in oras si apoi sa iesim. Nu e mai ok asa? la 15.30 la Alaska?
|
E ok din partea mea...apropo..viteza mea maxima e de 100...si de mers la drum merg cu 70:(..ma asteptati si pe mine?
|
Bineinteles, doar nu ne grabeste nimeni!
|
prezent si eu
|
de data semnez si eu condica, deci prezent ;)
|
Update :
aly99mtw Creative256 danyutz Thompson Mateo Biker Angel SpYk3 Snacks BUBU 11 BLU HD99SAM xxdadixx Marku5 HD 01 PFY - nu-i sigur HD-21-ARD @ovidiu-ozy@hd HD87DGR |
Pana acum am fi 15, sunt curios la Castel cati o sa ramana.
|
Quote:
Te leg dupa mine, prietene dungat :) |
:))Multumesc dar prefer mai tarziu decat niciodata,nu cred ca a fost conceput sa mearga mai tare de 170 km/h:)).
Daca e de mers cu viteza vin cu Suzuki meu de 1000 cmc care are 210 caiuti:D. Deabia astept sa ne intalnim...Respect!!! |
Atunci ma tragi tu pe mine :D
|
deci ramane pt maine la ora 16:00 la castel da? eu poate ma alatur convoiului de la deva,pe la pestis,va astept pe acolo.
|
Vin si eu,m-am pus pe lista.Sper sa fie vreme frumoasa baieti,daca e naspa nu stiu cati o sa fim...
aly99mtw Creative256 danyutz Thompson Mateo Biker Angel SpYk3 Snacks BUBU 11 BLU HD99SAM xxdadixx Marku5 HD 01 PFY - nu-i sigur HD-21-ARD @ovidiu-ozy@hd HD87DGR mozolici_hd |
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning