![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
1 Attachment(s)
caut sa cumpar un Fiat Tipo , benzina , inmatriculat romania sau bulgaria nu are importanta , motorul nu trebuie neaparat sa fie functional...tabla sa fie acceptabila. ofer 300-350 euro...:lol:
|
cumpar acte bmw e36 cu caroserie urgent!!!
|
magazin de masinute R.C in constanta?? era in city dar sa inchis sau sa mutat.
|
Ce depozite de anvelope de iarna SH recomandati?
In afara de cel de langa Metro 1.. Caut 2 anvelope 185/55R15 si nu prea gasesc. |
Salut,
Incearca si la capatul de linie autobuz 51, au multe anvelope acolo, mi-am gasit si eu la preturi bune. Marimea ta ar trebui sa coste 100 lei/buc in stare impecabila. Toate cele bune! |
Quote:
|
La iesire din kogalniceanu e un depozit maricel. 80 de lei cauciucul. montaj gratis,dar nu le echilibeaza ca n-au aparat.
|
in spate la dacia service in km4
|
am de ales sa vopsesc o bara intre skoda de la la intrare in ct dinspre ovidiu sau serviceul de pe soseaua mangaliei . ce recomandati?
|
sunt numai 6 service`uri care mi-au venit in gand pe soseaua mangaliei :))
la dan invest te referi ? daca ei sunt...la vopsit sunt buni...cauta-l pe laurentiu ! la alt ceva...baga-ti pla in service`u lor |
la ce mecanic bun care sa asculte un motor de fabie ( posibile probleme pe la supape, semering, chiuloasa,etc) ma trimiteti?
|
ala de langa real :lol:
|
Mai jos de Bardi in km5 la vreo 50m pe stanga e un mecanic bun.
|
Este cineva ce ma poate ajuta pentru o proba cu =>senzorul Part 12141703277 (Pulse generator, crankshaft) <= de pe volanta la un m52 ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning