Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

jakkal 12-11-08 08:02

Re: Diverse discutii

bah lasati mah omu in pace ca face dreaq vreo comotie si nu mai apuca sa vina vineri la tragere:lol:

humvee_mmw 12-11-08 08:27

la cit de chititi sunt astia pe noi vine si din mormant pla mea nu vine pierde prin abandon dupa posibilitati coae:twisted:

ph88bas 12-11-08 12:31

Quote:

Originally Posted by humvee_mmw (Post 1858629)
la cit de chititi sunt astia pe noi vine si din mormant pla mea nu vine pierde prin abandon dupa posibilitati coae:twisted:

asta e tare....se pierde prin abandon...pai dak e asa sa da-ti si diplome...cupe si un casetofon...
laure...dak vrei sa te fac fericit...nu mai vin...si dai u o bere alta data!
dar nu cred k te las sa te bucuri in halul asta!

DONU' 12-11-08 16:17

BAS-ule, eu zic sa stai cuminte fiindca Paga a batut aseara Porsche-le...
Ia zi Paga? :lol:

CobraArt 12-11-08 16:43

PFFF,doamne ce spectacol,paganele ce ai facut ma frate?Ai luat un prezon de roata si l-ai pus la avans sa il bati pe ala in halu ala? :D

DONU' 12-11-08 17:22

Asa ceva chiar n-am vazut de mult.
Chiar nu-mi imaginam sa vad Porsche-ul "orbit" de puterea BMW-ului!

DONU' 12-11-08 17:58

La multzi ani NESOMN!!!
Multa sanatate si sa fii fericit!
Tot ce-ti doresti! :peace:

Bmw_E30dak 12-11-08 17:59

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1859749)
La multzi ani NESOMN!!!
Multa sanatate si sa fii fericit!
Tot ce-ti doresti! :peace:

mersi mane...10x..

PH86MIN 12-11-08 18:14

La multi ani si din partea mea :P

ph88bas 12-11-08 20:15

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1859542)
BAS-ule, eu zic sa stai cuminte fiindca Paga a batut aseara Porsche-le...
Ia zi Paga? :lol:

tre sa vezi si BAS-ul la treaba:D

humvee_mmw 12-11-08 20:43

cred ca tre sa pui si bas-ul si basanaul vineri la treaba sa il bati pe paga

Bengy_BLS 12-11-08 20:44

LA MULTI ANI NESOMN , SA FI SANATOS SI TOT CE ITI DORESTI !!!!

Basule , nu te supara ca iti zic , dar inchide ca te sun io , lasa-ne manca cu masina ta , e buna , trage , dar lasa-ne , pe mine unu m-ai tampit , nu ma intereseaza frate sincer , daca ai ceva de dovedit , arata fapte nu vorbe , la bune . Io unu pe forumu asta nu mai pot sa discut nimik ca tot despre ce e vb, e vb de masina ta si de mistouri si alte alea . Vino vineri , fa un gratar mic si lasa-ne. Dupa aia abia ne facem griji de discutii dastea. Bafta boss

ph88bas 12-11-08 20:45

Quote:

Originally Posted by humvee_mmw (Post 1860176)
cred ca tre sa pui si bas-ul si basanaul vineri la treaba sa il bati pe paga

si dak il bat...voi ce puneti la treaba?

Bmw_E30dak 12-11-08 20:46

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 1860178)

Bafta boss

mersi mane...mersi...multumesc tuturor celor care mi-ati urat:D

ph88bas 12-11-08 20:47

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 1860178)

Basule , nu te supara ca iti zic , dar inchide ca te sun io , lasa-ne manca cu masina ta , e buna , trage , dar lasa-ne , pe mine unu m-ai tampit , nu ma intereseaza frate sincer , daca ai ceva de dovedit , arata fapte nu vorbe , la bune . Io unu pe forumu asta nu mai pot sa discut nimik ca tot despre ce e vb, e vb de masina ta si de mistouri si alte alea . Vino vineri , fa un gratar mic si lasa-ne. Dupa aia abia ne facem griji de discutii dastea. Bafta boss

balosule? eu nu stiu ce legatura ai cu cu treaba asta?
sau tiai facut daci turbo 4x4 si vrei sa iesi in fatza....
stai pe curul tau si vezi-ti de treaba ...sau stai pandar k stai bine...

shantzu 12-11-08 20:48

Voi aveti o pista privata unde vedeti care e mai bun ? :rolleyes2

La multi ani nesomn !

Bass-ule - serios acum , prea o iei in serios cu cine e mai rapid etc etc .... ei fac asta din pasiune , dar bag de seama ca la tine e ceva de viata sa fii cat mai in fata! Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca atat poate masina ta , nu mai aspira la masini care ai sanse de 0.1% sa le faci (si asta cand rateaza startul si 2-3 trepte).
Daca continui ori fac un topic - Bass si kadettul sau,full story !!! ori te bannez :lol:

Bengy_BLS 12-11-08 20:51

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1860189)
Voi aveti o pista privata unde vedeti care e mai bun ? :rolleyes2

da mah , mi-a lasat bunicu mostenire 3 hectare de pamant si am transformat-o in pista de Drag , am chemat 2 boi si un plug , 2 escavatoare si am tasat pamantu si ne dam prin praf , ca am asfaltat decat 4 metri ca atat mi-au ajuns din alocatia pe 2007 :D:D:D:D

Bah BASULE ti-am zis , nu te supara , dar sa mor io prea esti nebun. Las-o mai moale , nu e mai frumos cand nu zici nimik si faci surprize????
Bafta

ph88bas 12-11-08 20:55

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 1860198)
da mah , mi-a lasat bunicu mostenire 3 hectare de pamant si am transformat-o in pista de Drag , am chemat 2 boi si un plug , 2 escavatoare si am tasat pamantu si ne dam prin praf , ca am asfaltat decat 4 metri ca atat mi-au ajuns din alocatia pe 2007 :D:D:D:D

Bah BASULE ti-am zis , nu te supara , dar sa mor io prea esti nebun. Las-o mai moale , nu e mai frumos cand nu zici nimik si faci surprize????
Bafta

surprize am facut....
si va la spe voi sa discutati intre voi...k vad k deranjez
numai bine

ascona78 13-11-08 00:40

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1857514)
Crezi ca daca stii sa boxezi poti sa intri in ring si sa te batzi cu Tyson? :peace:
Daca ai impresia ca masina trage in anumite zile (ca e mai frig afara), asta nu inseamna ca o sa batzi ce e in frunte.
Pana si-o face Paga timoneria suntem doi pe podium la 200 CP maxim... Dupa ce face timoneria ramane sa vedem ce poate ursu'.
SFI-urile ar trebui sa aiba grupa lor...

iau o teava de jos si-i *** lu` tyson una in gura de vede stele verzi....
aberati copilasi,aberati.....
nu e nici unul in stare de nimic,aveti niste cacaturi de masini stoc cu pretentii de masini sport....parca am fii in filme ...mai treziti-va!!!!
da nebunu are o masina smechera si anume pt ca e o masina de 200 cp si a dus-o la aproape 400 cp!tot respectul si atit...in rest omul e un ghiolban! bv lui ce a reusit dar nu merita!
altii???? spaga are un 2,8 pe un amarit de urs de ii pioca tablele...asta nu e o problema...dar bv si lui! afacut o alegere desteapta cu motorul ala...rupe tot pina pe la 200cp!!!!(si 211cp candva in trecut...eheeeeeee)
laur???nu ai nimic de luat in considerare....mai fa ceva memorabil ca acu ceva timp(uite iar zic de 211 cp..... eheeeeeee)
droopy taci in plm!maninci cacasi cred ca ti-ai tatuat opel la acelasi salon ca si nebunu`
nimeni nu zice nimic de cristi cu cielo...aia da masina.e cel mai reusit sfi din oras din pct meu de vedere
eu tac ca nu am cu ce....
restul va umflati degeaba!!!!!
toti sunteti raceri...:))))))))) tuneri...:))))))
si apropo ...anul inca nu s-a incheiat.....

ascona78 13-11-08 00:46

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 1860188)
balosule? eu nu stiu ce legatura ai cu cu treaba asta?
sau tiai facut daci turbo 4x4 si vrei sa iesi in fatza....
stai pe curul tau si vezi-ti de treaba ...sau stai pandar k stai bine...

bine spus bas-ule!
balosule!!!da-i drumu` la grupa mica

T@zMania 13-11-08 04:15

daca am doar 65 de cai pot sa ma bag cu voi in seama?
sau ma duc langa balosu'?;)

bobiMOM 13-11-08 08:23

Gata frate, m-am bagat si eu in seama...cont de hi5 mai imi trebuie sa intru si eu in lulea buna...ma primitzi si pe mine p-acilishea, da?:lol:

Vibe 13-11-08 08:25

Bobi te plictisesti ma ? :)

bogdan_wrc 13-11-08 08:26

hahaha..ia uite cine a aparut.... bine ati venit...:))

jakkal 13-11-08 08:41

Welcome biatch ......bine zis adrianu tziganu ....cu o singura exceptie si anume masina lu nebunu e o masina de 400 de cai crescuti in curtea blocului si aproape 400 de metrii cu conditia sa nu rateze vreo viteza:lol:buna masina dar trebuie sa ai grija pe unde calci prin garaj ca nu cumva sa calci pe motoru' lui

humvee_mmw 13-11-08 08:45

ascona 78 zis "cacicea":lol: ideea este alta degeaba are nebunu tau 4200 cp daca masina lui este la remat in curte noi de bine de rau ne mai facem danblaua mai in fie care seara si sa sti ca nu sa unflat nimeni doar glumeam dar astia din lumea buna sunt cam botanisti:cry: shi toate la tmpul lor prietene:lol::lol::lol:

humvee_mmw 13-11-08 08:51

sau pa spanu de la cutia de transfer import "greates britanes" 1500 para.boby ia auzi vere mai este mult pana vine turbatu ca nu mai este de trai cu rumani astia

jakal 13-11-08 09:03

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 1860873)
Gata frate, m-am bagat si eu in seama...cont de hi5 mai imi trebuie sa intru si eu in lulea buna...ma primitzi si pe mine p-acilishea, da?:lol:

SA TRAIASCA BOSS-ul..........:lol::lol:

bine ai venit printre raceri...:lol::lol::lol:

sa moara sirena de la masina de carat morti daca mai pot de ras........:lol::lol:

panarame mai sintem....si abia a inceput frigul, sa vezi ce activitate o sa fie acum pe forum,mai ales ca ne-am inmultit......

tazule nici chiar asa frate......pandar.....:D

bobiMOM 13-11-08 09:34

Turbatu meu haleste multi bani! nush dc o sa fie gata anul asta....fac tot posibilul dar piesele vin greu si oamenii e neserioshi..:))

blondu'DOG 13-11-08 11:19

nii mah la ei......ete si pe bobitza momu'.......intra mah si pa "hai faiv" k sa se inchida cercul vicios. sa-m bag poola ce au luat-o astia razna !!!! mai ales proprietarii de SoFuckingIdiot...ce dracu avetzi mai nene de va umflatzi asa? o sa-l batetzi pe paga dak mai punetzi un sfi pe puntea de spate.si k sa stiti o chestie : un baiat de la bucuresti , nu dau nume, care chiar cunoshte motoarele de bmw, a zis clar "motoru' de 2.8 (se referea la cel pus de paga) trage k m3 pe a 1-a, a 2-a si a 3-a....e pushcarie de motor.asha k respectati valoarea si obishnuiti-va cu ideea de a fi tot timpul pe locul secund.

jakkal 13-11-08 11:58

Depinde de grup hi hi hi hi si ma jur ca ii scot si canapelele ca sa traga ca m5-u si eu o sa stau pe o galeata (no offence laure :))

DONU' 13-11-08 12:31

Bine ai venit MOM.
Mi-a placut si comentariul lui Adi cu Ascona :lol:
Ce vrei frate, fiecare cu ce poate.
Tuning la Ploiesti n-o sa vezi prea curand.
Poate la anul una sau doua masini.
In rest masinile tunate se numara pe degete fratele meu...
Nebunu, Kostas, urmeaza BobbyMOM... Restul au masini normale la care s-au facut (daca s-au facut) transplanturi. Ce draq sa facem, daca mecanicii astia ai nostri nu stiu sa si tuneze? (:p) Glumesc!
Asa ca... baietii cu Opel-uri cu SF-I-uri in cap va asteptam vineri pe frecventza 0-402!

tre 13-11-08 13:06

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1861377)
pe frecventza 0-402!

maica ce precizie!

jakal 13-11-08 13:15

basule daca o iei da la paga eu iti dau o emblema cu M 3 sa o pui pe opel....
si ca premiu dau un vinil cu gica petrescu si un cd cu formatia ODEON......LIVE....:)):))

ph88bas 13-11-08 16:29

eu numai sambata pot ajunge la ploiesti!
asa k o sa fiu prezent la a doua mansa.....
se tine si sambata? sau ma descalificati pt neprezentare?:cry:

negoitacata 13-11-08 18:50

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 1860873)

Bine ai venit MOM.........Din cate am inteles iti faci urs turbo??

DONU' 13-11-08 19:01

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 1861762)
eu numai sambata pot ajunge la ploiesti!
asa k o sa fiu prezent la a doua mansa.....
se tine si sambata? sau ma descalificati pt neprezentare?:cry:

Asta e... O ardem sambata atunci!
Mai am timp sa-mi pun intercooler-ul pana atunci :lol:
Hmm, oare ce presiune sa dau in rotzi? 8)
Daca Jackalu' iti da o stema cu M3 daca te bate Paganel, atunci eu te dau cu capul de stema de VW ca sa-ti ramana "intiparita" in cap. :lol:

ph88bas 13-11-08 19:25

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1862117)
Asta e... O ardem sambata atunci!
Mai am timp sa-mi pun intercooler-ul pana atunci :lol:
Hmm, oare ce presiune sa dau in rotzi? 8)
Daca Jackalu' iti da o stema cu M3 daca te bate Paganel, atunci eu te dau cu capul de stema de VW ca sa-ti ramana "intiparita" in cap. :lol:

e bine dak ma aspeptati pt sambata...
si darurile pastratile pt voi.....si DONU-le ...ai uitat k erai opelist...k pana la urma cu un opel ai castigat ceva!

Bengy_BLS 13-11-08 19:29

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1862117)

Panarama de om esti !!!

ph88bas 13-11-08 19:33

dak tot sunteti asa darnici....sa va dau si eu cate un medalion cu opel care sa il purtati la gat...la posesorii de bmw pe care iam batut?cu motoare mult mai mari si mai puternice ?

All times are GMT +2. The time now is 20:24.

- Copyright 2026 4Tuning