![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Imi poate spune cineva unde se afla "piesa cu tepi" - rezistenta turatie de la clima?
Am o problema,pe primele 3 trepte de viteza a ventilatorului, imi baga "aer in valuri" .Posibil sa fie de la piesa cu tepi? Astept pareri,mersi. |
Quote:
Da-i capacul de vine peste pedalele de acceleratie/frana/ambreiaj si e pozitionat in dreapta pedalei de acceleratie infipt in aeroterma, prins in 2 suruburi cu tors de 20 sau 25, cu o mufa cu 5 fire ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mestere sharkylete...daca nu o rezolvi nici cu senzorul, cand ai drum pe la Craiova,treci pe la mine sa vad si eu despre ce e vorba.
|
vreau si eu o parere va rog si un sfat! am fost la mecanic sa fac o canstatare si mi-a spus si am vazut si eu ca am pivotii din bascula praf! el mi-a recomandat sa cumpar bascula cu tot cu pivoti si e f scumpa...daca-mi cumpar doar pivotii si ii schimb are ceva? a mai schimbat vreunu dintre voi doar pivotii? multumesc!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
eu am schimbat de fiecare data pivotii...e acelasi lucru
|
si eu ma gandeam la fel...arunc banii degeaba pe bascula! multumesc mult pt raspunsuri!
|
Bascula aia in timp se torsioneaza... va intrebati de ce trag masinile stanga / dreapta, ca o roata sta mai ciudat, ca se toceste aiurea cauciucul...
|
Quote:
|
Quote:
|
Da da :)))) asta e problema numaru unu la noi :))) eu am torsionat bascula nou nouta dupa ce am dat in ditai groapa cand se lucra pe centura ploiestiului, am spart amortizor si strambat si janta :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning