![]() |
|
Re: Club CIELO
lol CBD tu faci anuntul tu nu vi halal om
bafta intalnirea a avut loc si baieti te-au asteptat si te-au sunat dar te faci ca nu auzi tel bafta |
aiurea frate ne pui pe drumuri si u nu vii cred data care vine nu mai vine nimeni
|
Azi au fost mari probleme cu telefoanele...nu au mers deloc.
PGF stii cumva cam cand ar putea sa ma ajute ,,PIT" cu punerea semnalizarilor cum trebuie? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pana la urma eu ma vad zilnic cu cate un membru....ieri a fost Huge pe la mine....cu Cristisutiu ma vad de 15 ori pe zi.....iar cu KTLu ma vad maine....deci nu duc lipsa de intalniri Quote:
FOLOSESTE FUNCTIA EDIT |
Dap....asa ramane, ne auzim la telefon si daca esti la munca trec in drum sa le iau.
|
Quote:
|
nu iti pot spune nimik nu stiu o sa intreb si iti spun
|
CBD puteai sa intrebi de sambata eu nu ma-m uitat pe forum duminika ma-m uitat sambata si era ok + ca nu aveam nr si la-m sunat pe korb sa te sune sa te intrebe daca mai vi si a zis ca nu raspunzi:)
:lol: ne auzim la intalnirea urmatoare |
Quote:
|
cum ma bag in club sau cine trebuie sa ma primeasca.
|
bine ai venit...iti prezinti masina....si apoi cred ca e ok
|
Salutare baieti , ma bag si eu in club daca mai e loc , o sa caut ceva poze si cu masinuta ;) https://photos2.hi5.com/0033/077/557/4bZj.q077557-02.jpg
e totul home made , revin in curand cu detalii ;) |
Salut si bine ai venit printre noi ... :) dar vad eu bine sau chiar ai pus boxe de casa in porbagaj .. :D ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning