![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
Golf cu Borbet .....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Vreau si eu daca se poate ... la una din pozele...
AS vrea alte ajnte... si garda la sol mai mica si in rest ce va place voua mai mult Va multumesc!!! |
2 Attachment(s)
.....
|
1 Attachment(s)
O rugaminte la toti VT-unerii de pe forum . Dati-mi urgent IDEI de niste spoilere fata REALIZABILE , nu foarte agresive pentru Megane-ul meu . Saptamana viitoare sau in maxim 2 saptamani , bara va fi taiata de deasurpa bandoului (adica de deasupra numarului) si refacuta . as dori ca garda la sol sa ramana chiar putin mai inalta decat acum . eventual cam la inaltimea barii originale, fara prelungirea aceea . dar daca aveti vre-o idee , sa nu depaseasca marimea barii actuale cu tot cu prelungire .
DACA PUNETI SI NUMAR , SA NU MAI FIE ACESTA CI " AG 86 BRS" VA ROG SI V-AS MAI RUGA SA RAMANA SI PROIECTOARELE ACTUALE Va multumesc anticipat. Cea mai buna lucrare va fi pusa in practica la PILOT POWER TUNING PITESTI, si numele creatorului gravat in spoiler , sau sticker , daca acesta doreste |
Quote:
|
am crezut ca sunt multe persoane care se ocupa de topic dar vad ca nu e chiar asa...
|
3 Attachment(s)
Quote:
Sa spui care iti place mai mult:D |
mersi laur . primele 2 sunt chiar interesante , dar mai astept si alte modele
@NONE : se aude acolo in spate ? ca te plangeai zilele trecute ca nu mai exista profesionalism aici ... ti-am pus poza la calitate mare . hai sa te vad . FA UN SPOILER FATA CUSTOM , din BRUSH .... |
3 Attachment(s)
Salutare, cine ma poate ajuta, vreau sa vad cum da modelu de janta din poza pe masina mea?! Am atasat 2 poze pt orice eventualitate. Daca se poate ...si geamuri fumurii. Ms mult
|
2 Attachment(s)
Reno:arrow:
Am incercat deocamdata si am pus body kitul street fighter de pe laguna 1..eu zic ca se potriveste destul de bine..voi incerca mai tarziu sa fac brush...si app parca da mai bine cu pleoape dar aici este decizia ta :D...sper sa iti placa;) |
Quote:
Pleoapele or sa vina si ele , intai sa scap de bara asta urata de pe fata , si sa imi schimb bucsaraia si placutele + discurile de frana (cu ceva mai bun , probabil EBC+discuri brembo) |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Quote:
nu stiu cānd termin ca e ceva de facut la ele... |
2 Attachment(s)
Pe mine m-ati uitat:cry:
|