![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
ce sa mai zic...frumos :D
|
Frumos...
ai putea sa pui cateva poza cu ea data jos de pe cric? |
de ce nu ai mai pus protectia la amortizor?
|
salam sasesc pus la uscat lolz. Si...nu te zgaltaie prea tare? Ma gandesc ca e joasa,amortizoarele-s foarte tari acum,gumele au talon mic,scaunele sunt de curse...confortul tinde spre zero...ma rog...e un compromis
|
E masina de curse, conteaza performantele nu confortul.
|
bravo domnule.... asa dacii tot timpul mi-au placut!!!!
felicitari pentru eforturile & munca depusa !!!! |
carb de Oltcit sau de Nova Gt ? stii ce ai putea sa faci ? asta i`ao ca pe un sfat daca vrei ... unde ai ocazia sa te lipesti de o electrovalva de relantiu,lipeste`te,ca nu se stie niciodata :) ... frumos ... spor la lucru in continuare si odihna placuta pentru cand o sa fii la mare :)
|
Quote:
Explicatie: datorita modificarilor aduse corpului amortizoarelor protectiile fata nu mai intrau;) De intors m-am intors de duminica de la mare,insa am fost f aglomerat cu treburile si la masina s-au ivit probleme( electromotorul s-a defectat, am probat 3 carburatoare si niciunul nu imi place cum functioneaza) probleme care m-au impiedicat sa ies cu ea la plimbare ca sa vad cum se comporta cu noua suspensie:sad:..am facut totusi o mica proba pe strada la mine si a luat 90 cu a 2-a(cu Carfilul) si deja ma gandesc sa bag un ulei cu o vascozitate mai mica si un Duralube ca sa-i prelungesc motorului un pic viata chinuita pe care o va avea..:rolleyes2 Masina clar nu mai e destinata drumurilor la tara la bunica cu butoiul de varza in portbagaj..:lol:..asa ca "suport" consecintele.. Acum am de la un prieten un carburator f generos in difuzoare si care mergea f bine la el, sa vad cum se comporta cu acesta. Or sa vina si pozele, dar mai intai sa o pun la punct ca deja nu mai pot de nerabdare:-) Va multumesc. |
90 cu a 2-a cu o 1300 e ceva..
|
90 cu a 2a, 1.4 cu axa smechere... nu orice 1300
mai nene, lasal dracu de duralube, iti aduc io stii tu ce. si io zic sa ramai la elf 20 50, dak o sa ia multe ture... |
Quote:
Suspensia se comporta neasteptat de bine, nu e imposibil de rigida iar motorul urca in ture in draci..e frumos ca in a 2-a trage cel mai bine intre 70 si 90 mai mult nu am avut unde sa ma duc ca am tras cateva ture pe strazi mici; sunt nerabdator sa vad cum merge si cu Weberul primit pentru probe8) Iulica, azi am luat Elf Competition 10W-40 vorbim maine de tratamente;):-) |
si de la cine e carbul?? :))
|
Quote:
|
Jos cu palaria...Asta da masina! Felicitari Bogdi!!! Succes in continuare
|
Quote:
|