![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
urari de bine si din partea mea ;)
|
Casa de Piatra mosule !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
na ca ai ajuns si la nevasta...urmeaza CC :))) |
casa de piatra lupica:)....
|
ce ma ? a mierlit ?
ptuuu... just kiddin', casa de piatra :) acu' o sa ne vedem si mai rar =) |
multumesc tuturor pentru urari.
Eu sper sa nu ne vedem si mai rar... O singura rugaminte am, cand dati prin sibiu, dati un tel. ceva... sa ne intalnim. Eu oricum cand vin la valcea sun pe cine pot. Cat despre " a mai mierlit unu" ... noi sa fim sanatosi, ca va vad io si pe voi la anu... in ordinea : Recbeat - ca are vechime, Trafy - ca i se pregateste o surpriza, alexik - e tanar si nelinistit... si altii care nu imi vin acum in minte. Ultimu` o sa fie mEMO ca nu il ia nimeni. O sa se gaseasca pana la urma un elefant pentru tine mEMO:lol: |
ce surpriza ma? hahalero tu sti ceva si eu nu ?:)) buzz sa iti dau pozele si filmele
|
lupalb...sa`mi dai nr tau pe pm ca eu mai vin pin sibiu cand nam ce face sa ma plimb..dar deobicei seara pe la 9-10...daca e te sun si tii spun unde sunt ca eu pe acolo nu stiu nimic
|
ma suni pe mine ca e aceelasi lucru:)
|
Acelasi lucru si tie....:d pm cu numaru
|
Orange: 0748788752
Cosmote: 0764177768 |
Dialog (orange adica) : 0740159502
Orange servici : 0744442060 E cel mai bine daca vi seara dupa 9, ca eu la 9 ies de la munca. |
Care merge la o Shaorma ? :))
|
LA MULTI ANI TOTI DUMITRII:)
|
stie careva cum se reseteaza Indicatorul de SERVICE? care iti arata cati km mai ai pana la service.
tata zice ca a vazut la service ca se face din combinatie butoane/pedale/etc |
Robbert mergi si tu la dealer-ul de unde ti-ai luat masina si vorbeste cu un mecanic... trebuie sa stie cum sa-ti seteze acolo.... si nu cred ca poate sa-ti ceara multi bani...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
|
- Copyright 2026 4Tuning