![]() |
Re: Club Astra Bertone
mid-ul tau se poate repara
|
Si-a pus cineva catalizator sport aftermarket pe Bertone? Daca da, ce marca (sau facut de cine) si cum se comporta? Au fost probleme cu sonda lambda?
|
am pus noi atat ceramic cat si metalic
125 euro respectiv 160 euro. sonda lamba ok. de asemenea daca vrei sa pui teava in loc de catalizator avem un simulator de sonda lambda care merge fara probleme sa eviti eroarea. |
Mda, dar sunteti din Buc. eu sunt in CJ... nu prea as face drumul pentru un cat.
Care sunt diferentele intre cel metalic si cel ceramic, in termeni de performanta, noxe & durabilitate? Cu simulatorul.... nu vreau sa fac chestia aia. Vreau catalizator, dar unul sport. |
pentru aplicatia ta (banuiesc ca pana in 350 cp) cel ceramic e ok.
il putem trimite prin posta catalizatorul. mai multe detalii aici: http://www.srz.ro/pagini/Tobe%20finale.htm |
Da, ceramic e suficient la 1.8-ul meu :lol:. Toata treaba e de compatibilitate la montare (adica sa nu am probleme sa nu se potriveasca sau sa trebuiasca schimbat traseul evacuarii mai drastic). Caut ceva cat mai bolt on pentru modelul meu de motor, dar sa nu coste 25 mil ca si cel original :D. Sunt indecis, ma mai gandesc ce o sa fac.
|
Orice catalizator sport va pica la noxe, 100%. Sfatul meu e sa pui teava si o data la 2 ani sa il pui la loc.
|
cu cel de 125 euro de pe site am modificat destule bertone si gtc-uri fara probleme. se aduce pe diaemtrul tevii si se monteaza destul de usor.
eu personal am pe un mini cooper de 1.6 catalizatorul respectiv si a trecut itp-ul pe bune. |
sal, in curand o sa trebuiasca sa schimb discuriile de frana fata -spate si placutele de frana fata-spate. voi pt ce discuri ati opta, un pret mediu.De ex discuriile brembo max, ebc brakes sau ate. Care ar fii o alegere mai buna,sau si alte marci..astept niste sfaturi . ms
|
Quote:
|
@uzbanz - am avut ate si le am papat, nu mai iau a doua oara.
urmatoarele or sa fie zimmerman cu placute ebc red sau yellow |
A avut cineva discuri perforate sau cu striatii pe Bertone? Si eu va trebui sa fac franele in primavara si ma gandeam la niste discuri perforate... dar nu stiu ce marca/dimensiuni sa aleg ca sa se potriveasca (si bineinteles sa fie si ok calitativ).
|
Zimmerman perforate sunt singurele care stiu ca rezista ok. EBC au dat chix pe cateva masini, brembo nu am auzit, ate prefer sa nu.
Placute neaparat EBC |
De FERODO ce stiti ca am vazut o oferta? Zimmerman parca e echiparea standard la grupul VAG... cel putin pe Audi stiu ca e.
|
Ooo...bine v-am gasit si eu pe aici...va onorez si eu cu prezenta din nou ca pe altii i-am deranjat destul :D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning