![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
ok baieti ..revin cu alfa aceea..de data asta terminata.....masina e lucrata de mine,kolegu si frost dani pentru un concurs de pe psu,are 221 de layere,e totul brush in afara de jante....asa k va rog sa imi ziceti de toate greselile pe care le vedeti.....
p.s. in cateva ore raman fara internet pt cateva zile asa k ar fi de preferat sa imi ziceti cat mai rapid... orginalul: https://img155.imageshack.us/img155/7...fa8crk9.th.jpg lucrarea: https://img440.imageshack.us/img440/8...copyhf8.th.jpg |
impresionant de-a dreptul !!!!
felicitarile mele baieti ... bafta la concurs ... sa va vedem cat mai departe:peace: :peace: :peace: |
ce?????????/nu are patriotu nimic de zis.....wowwwwww....sa dea domnu sa trecem macar de etapa asta....
|
:peace: foarte tare frate :peace:
|
Quote:
bv baieti |
meritati nj congratz bv
|
mam uitat si eu p poza... asta inainte sa ies afara...si eram in graba... dar n-am observat nik in neregula... asa k am zis sa ii las p ceilalti .. dar se pare k nu era nik de observat!!! felicitari :) si bafta
|
WOW! :shock: wow! e super! merita felicitata! bafta la conucrs ;)!
|
bvvvv!!!!incredibil dar adevarat !unde-s multzi tuningu` creste:Dheheheh bafta la concurs:D8)
|
2 Attachment(s)
Stilo RS comentati ;)
|
se vede ca e adaugat pe backgoundul ala, puteai pune alt kitt, parerea mea un abarth era mai indicat, detalii bune!
|
foarte ciudata umbra... si e mult prea intunecat interioru ... si mi se pare k farul din dreapta e mai mic dekt celalalt
|
arata ciudat fiindca masina e pozata in studioiar bg e exterior......asa k nu merge...in rest e ok...
|
ku toate k e pozata in studio puteai sa ii faci niste reflexii si nu mai parea atat de ciudata ...
|
2 Attachment(s)
Subaru Justy pus de TNG la Provocari....am vrut sa vad de ce sunt in stare! voi ce ziceti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning