![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
solenza botu praf si jetta urcata pe trotuar puntea spate bye bye +aripa spate , bara , haion si mai era si un tico sters pe partea stanga ... mai multe detalii nu stiu ... am inteles k solenza venea dinspre dacia
|
tot de acelasi accident vroiams a intreb si eu .. daca stiti ceva .. destul de urat facute carutzele ?!
|
4 Attachment(s)
Si pozele
|
Quote:
|
Daca nu impusca nimeni toti taximetristii...Nu e vorba ca e normal sa dea liniute baietii...da taximetristii ar trebui impuscati oricum...
|
exact. numai nenorociri fac pe strada si nu au respect fata de nimeni. eu ii ursaresc de cate ori ii prind pe langa mine.
|
Azi dimineata la iesire de pe centura spre Valu (cred ca Filimon Sirbu cu Aurel Vlaicu) un bmw cu un golf frontal. Nu stiu detalii.
|
e de vineri seara... azi a luat foc o masina e lapusneanu si un motor pe aurel vlaicu
|
Am auzit si yo de motor , stie cineva ce sa intamplat ? e ok omu?
|
Quote:
Si eu am mutat dupa amiaza masina de acolo ca nu este primul accident care se intampla exact in portiunea aia de 10m.:D Cat despre motor.....omu este ok....motoru ars 100%. Si ca o constatare la accidentul cu moto:daca se intervenea cu 2 stingatoare in prima faza nu se intampla mare lucru... |
azi dimineata in jurul orelor 9 am vazut un bmw pisica,in dreptul hotelului iaky cu botul putin remodelat.stie cineva detalii.n-am apucat sa vad numarul masini dar presit ca este TX sau rosu:-P
|
ieri pe zi ... accident la intersectia Th. Burada cu Str. Bucuresti ... Golf plus si C4 ... golful usile de pe partea stanga indesate binisor ... citroenul ...dupa mine dauna totala ...
|
Quote:
Tot pe Th. Burada .. intersectia cu Cibinului.. un Logan MCV + una bucata Focus break .. infipti in acelasi stalp. Probabil ala cu Loganu facea stanga sa o ia spre bazar, probabil era coloana si omu cu focusu venea tare dinspre gara. Usa dreapta fata + prag infundati rau la Logan .. Focusu botu praf ! Si mai era un BMW seria 3 '99 langa cimitiru din bratianu.. Botu facut floricica la propriu !! |
Quote:
|
accident pe bulevardul tomis la sala sporturilor...un pegeout 307 albastru cu un Bmw seria 6 daca nu ma insel negru .... domnisoara cu 307`le a vrut sa intoarca ..... bmw`u avand viteza sau asha am inteles....sau ciocnit ca ouale de pasti in partea stanga a soferului...victime nu stiu iar daune cam totale....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning