![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
iar se deschide subiectul asta? ati uitat ca femeia (Dumnezeu sa o odihneasca) nu s'a asigurat cand a trecut strada prin loc nepermis? ca toti martorii au spus asta?
On Topic: si eu am fost la Citroen cu o masina, multumit de vopsitorie, partial nemultumit de tinichigerie. |
Claudiumxg, unele sunt zvonuri, altele nu. Oricum, nu intru in mai multe detalii, ca nu are rost si nici nu-mi permite natura job-ului.
Oricum, Ballack, iti faci masina unde vrei tu, inclusiv Citroen, si vb aia, daca ceva nu-ti convine, ii pui sa o refaca! :D |
true words, PhattBoy :D
|
ai grija ce service alegi , sa nu incaruntesti cumva
bafta, sper sa iti iasa bine |
Caludiumxg, sa stii ca sunt oameni si oameni, si in service`uri. eu de exemplu aveam un service unde patronul era super de treaba, imi facea discount`uri, daca il rugam sa`mi faca mai repede ceva, imi facea, etc. dar angajatii lui mi`au furat bujiile :D
eu de citroen sunt multumit, din cate am experimentat :D:D:D , e cel mai ok service de pana acum. sau, ca sa ma exprim altfel: e locul de unde am scapat cu cel mai putin stres :D:D:D |
intrebari: cum stiu care masina e euro3 si euro4 ? din ce an e euro 3 pana in ce an? Cum diferentiez euro 3 de euro 4?
Vreau sa aduc o masina de dincolo si cum pot sti ce euro e? Multumesc |
Quote:
bine ca nu ti-a furat volanul si sa nu-ti dai seama ce are pana ce ajungi acasa... sau mai rau, casetofonul :)) |
dobro_c ai fi surprins sa afli cate se fura in tara asta ;)
nu m`au lasat chiar fara bujii, mi`au pus un set de sinterom ruginite...:lol: |
poate sa imi spuna careva care este amenda si ce se intampla cu permisul de conducere daca soferul a fost testat de catre politisti si a iesit peste 0,80 si a fost apoi la spital la 2 probe de sange.
imi cer scuze ca intreb asemenea lucruri da chiar nu stiu. |
Quote:
|
Quote:
- Euro1 din Iulie 1992 - Euro2 din Ianuarie 1996 - Euro3 din Ianuarie 2000 - Euro4 din Ianuarie 2005 Si in viitor: - Euro5 din Septembrie 2009 - Euro6 este in proiect, neavand inca o data finala de implementare. Sursa |
Quote:
|
Quote:
|
Sunt perfect de acord cu amandoi, eu am incercat sa il ajut cu ce si cu cat am gasit :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning