![]() |
|
Re: Club TICO
1. Liviu, scuze, īnseamnă că n-am belit bine ochii la becuri. Dau urāt? :(
Īmi pare rău şi motiv pentru care nu vă voi mai aduce becuri,vreau să fac bine şi uite că nu o fac... 2. Anul acesta am cumpărat parbriz de la eroii revolutiei, cca 115lei + chedere noi aprox 4-50lei şi l-am montat cu tata(are sculele necesare) şi nu īmi pică apă :D 3. După 17.00 veniţi la o pizza de 7lei īn 21? (sunt īn bucureşti) 4. Postez de pe telefon, sorry pt eventualele greşeli :d |
Quote:
|
http://www.marctec.ro/?gclid=CLPa8_v5pKUCFRYv3wod5hIj5Q asta e linkul. pt matiz e 157 si montajul 93 lei. parbrizele sunt cu parasolar
|
Quote:
App dalea la 11 lei au si pe alte culori in afara de alb? |
Quote:
Ar fi 2 variante ... sa il cumpere cineva si sa-l puna pe curier cu ramburs, sau sa ma puneti in legatura cu firma respectiva sa vad daca vor sa-l trimita ei ... Va rog frumos, recompensez in limita posibilitatilor :!: |
Quote:
|
Quote:
|
EU nu stiu unde e...
|
Boss vineri se merge la pizza de la 7-8 nu marti:P
sa iti trimit o poza?:lol::lol: |
Baieti azi am avut o cumpana...itp-ul.. l-am trecut de acum in colo n-am griji:D
|
Nu e problema... sa fie intr-un ceas bun....
Eu am acum si fishe noi...pe langa capac delcou....bujii champion.... tre sa recunosc...se misca mai repede...mai infipta la cerere....in seara asta vreau sa vad consumul...maine urmeaza bascule noi.... rulmentzi noi...buchse noi..... Tank ai rezolvat problema cu etrierul ala? Help me....help you....??? |
si asa a inceput si posesia mea in privinta LEF-ului. de acum sa te tii bine:)):P
|
In sfarsit ai scapat de cucoana din acte? :))))
|
Quote:
|
Jantele pe 15" de la semnatura mea, la super pret pentru membrii clubului TICO daca e cineva interesat !!!
Multumesc pentru linkul cu parbrizul, dau o halbere la primul meeting la care ajung :!: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning