Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

CrazyEyes 17-09-09 16:15

Re: Street Legal Racing - Redline

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2647732)
man ma crezi prost sau ce...nu vreau sa ma laud da am facut mai multe pj ca tn...si stiu mai multe despre pj ca tn...si eu iti ziceam sa imi explcii tu...ca site gom il stiu ca in palma nu tre sa imi dai tu linkuri unde si cum...daca tot te lauzi ti-am zis sa imi explici cum faci tu ...ca vreau sa vad daca explici ca unu care face pj...si daca tot vrei sa demonstrezi cum faci...explicami cum faci pj sa fie High Quality?

:)) nu inteleg de ce? dar sigur cauti cearta :| cum adica high quality? iei normal decaluri lipesti pe o masina..salvezi decalurile...mergi in folderul cu svae\skins..cauti numele pui la fisier extensiile .jpg, le introduci in photoshop le face la rezolutie mare si le faci frumoase..asta spui high quality?

CrazyEyes 17-09-09 16:16

Quote:

Originally Posted by Choby (Post 2647733)
pj`u e facut de SPD13TDI !!

daca ala e autorul o s aimi trec si eu intr-un dox.txt... sa pun autor daca mai fac masinile alea.... sincer nu am avut cui sa dau credite...ca am paintjoburi si creditate ;)

Mikidude 17-09-09 16:25

8 Attachment(s)
Vin si eu dupa multa vreme de pauza cu cva :-P
Toyota Liven Coupe ! Nu am facut nimic deosebit pt ca mi-am pierdut din rabdarea care o aveam sa stau de masina si oricum asta e BETA nu prea merge Pj pe ea..

# CrazyEyes: Maryus are dreptate eu ti-am zis ce si cum desrpe PJ`uri :!:

CrazyEyes 17-09-09 16:28

fum rosu :X
man, eu nu mi-am dat mie drepturi de autor..am zis clar ca nu stiu cien le-a facut... si mi-ati spus sa pun AUTORII!! pai dac anu-i cunosc..de unde sa-i pun?

Mikidude 17-09-09 16:30

Quote:

Originally Posted by CrazyEyes (Post 2647760)
fum rosu :X
man, eu nu mi-am dat mie drepturi de autor..am zis clar ca nu stiu cien le-a facut... si mi-ati spus sa pun AUTORII!! pai dac anu-i cunosc..de unde sa-i pun?

sti ce zik eu, astia care faceti asa, sa va apucati singurei sa faceti voi PJ numai ale vostre si PUNCT

Maryus_x90 17-09-09 16:38

+1 mikidude boss :)))) =)))
@CrazyEyes - nu cauta cearta frate...singuru lucru care vreau sa intelegi este RESPECT fatza de autor....nu iti da tie credite chiar daca nu stii autoru zici...bah e luata din cuba si facuta de nu stiu cn...da nu daca in cazul ca nu stii cn e autorul zici ca esti tu...zici ca nu stii si gata...nici o supare...daca tot esti asa bun in pj...iti dau ceva simplu cu decaluri care se gasesc f repede....fa pj lu ryo watanabe din prostreet ...cauta si vei gasii tot de vrei....

CrazyEyes 17-09-09 16:42

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2647790)
@CrazyEyes - nu cauta cearta frate...singuru lucru care vreau sa intelegi este RESPECT fatza de autor....nu iti da tie credite chiar daca nu stii autoru zici...bah e luata din cuba si facuta de nu stiu cn...da nu daca in cazul ca nu stii cn e autorul zici ca esti tu...zici ca nu stii si gata...nici o supare...daca tot esti asa bun in pj...iti dau ceva simplu cu decaluri care se gasesc f repede....fa pj lu ryo watanabe din prostreet ...cauta si vei gasii tot de vrei....

arata-mi o poza, poate il am :)
gata l-am gasit lancer evo... nu gasesc decaluri prea multe...daca ma poti ajuta? nu gasesc dragonul...

Mikidude 17-09-09 16:51

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2647790)

Tot respectu Mr. Maryus 8)
@CrazyEyes incearca sa nu te dai ce nu esti, nu o lua in nume de rau, da Maryus are dreptate faci PJ`urile prea repede si prea bine e cva necurat la mijloc =))
# Maryus`icaaa asa tata mai viziteaza`ne si pe noi :)))

CrazyEyes 17-09-09 16:53

man, da chiar nu intelegeti:P... nu tin pe a mea dreapta ca EU AM FACUT PJ-rile alea!! :))
am zis nu au autor...si recunosc ca am gresit ca nu m-am informat sa le gasesc autorul si sa-l public...dar gata!...din greseli invat, si voi toti de asemenea!

Mikidude 17-09-09 16:55

Da asa e, hai ca te iertam de data asta :))) Pai noi nu ti-am dat in cap cu PJ`urile doar ti-am zis, ca alta data sa nu mai faci asa !!

Maryus_x90 17-09-09 16:57

4 Attachment(s)
@CrazyEyes-ceva gen asta :D
PJ by Maryus_x90 :D

CrazyEyes 17-09-09 16:58

3 Attachment(s)
Am facut masina mea preferata pentru drift .
PJ by SPD13TDI (e tot fara AUTOR, dar am pus asta si mai am multe fara...o sa fie acesta autorul :P )

Skyline R33 Drift:

Mikidude 17-09-09 16:59

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2647838)
@CrazyEyes-ceva gen asta :D
PJ by Maryus_x90 :D

Maryus is back !!! \:D/ Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice :!::!:

@CrazyEyes: Nu prea poate lumea comenta daca folosesti PJ facute de alti, uni poate le stiu, nu pot sa zik ca arata foarte bine, ca ma gandesc la faptu ca e un pj facut de alt cnva nu de tine si alt cva la aceea masina nu e schimbat poate jantele !! in fine ai grija de jocu tau acolo :))

CrazyEyes 17-09-09 17:01

Foarte frumos Maryus_x90 o sa caut decalurile... ;)

Maryus_x90 17-09-09 17:01

Quote:

Originally Posted by CrazyEyes (Post 2647845)
Am facut masina mea preferata pentru drift .
PJ by SPD13TDI (e tot fara AUTOR, dar am pus asta si mai am multe fara...o sa fie acesta autorul :P )

Skyline R33 Drift:

Nu mam referit sa pui la toate pj autor SPD13TDI...dar sa zici cand NU sunt facute de tn

All times are GMT +2. The time now is 09:01.

- Copyright 2026 4Tuning