![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Vin si eu dupa multa vreme de pauza cu cva :-P
Toyota Liven Coupe ! Nu am facut nimic deosebit pt ca mi-am pierdut din rabdarea care o aveam sa stau de masina si oricum asta e BETA nu prea merge Pj pe ea.. # CrazyEyes: Maryus are dreptate eu ti-am zis ce si cum desrpe PJ`uri :!: |
fum rosu :X
man, eu nu mi-am dat mie drepturi de autor..am zis clar ca nu stiu cien le-a facut... si mi-ati spus sa pun AUTORII!! pai dac anu-i cunosc..de unde sa-i pun? |
Quote:
|
+1 mikidude boss :)))) =)))
@CrazyEyes - nu cauta cearta frate...singuru lucru care vreau sa intelegi este RESPECT fatza de autor....nu iti da tie credite chiar daca nu stii autoru zici...bah e luata din cuba si facuta de nu stiu cn...da nu daca in cazul ca nu stii cn e autorul zici ca esti tu...zici ca nu stii si gata...nici o supare...daca tot esti asa bun in pj...iti dau ceva simplu cu decaluri care se gasesc f repede....fa pj lu ryo watanabe din prostreet ...cauta si vei gasii tot de vrei.... |
Quote:
gata l-am gasit lancer evo... nu gasesc decaluri prea multe...daca ma poti ajuta? nu gasesc dragonul... |
Quote:
@CrazyEyes incearca sa nu te dai ce nu esti, nu o lua in nume de rau, da Maryus are dreptate faci PJ`urile prea repede si prea bine e cva necurat la mijloc =)) # Maryus`icaaa asa tata mai viziteaza`ne si pe noi :))) |
man, da chiar nu intelegeti:P... nu tin pe a mea dreapta ca EU AM FACUT PJ-rile alea!! :))
am zis nu au autor...si recunosc ca am gresit ca nu m-am informat sa le gasesc autorul si sa-l public...dar gata!...din greseli invat, si voi toti de asemenea! |
Da asa e, hai ca te iertam de data asta :))) Pai noi nu ti-am dat in cap cu PJ`urile doar ti-am zis, ca alta data sa nu mai faci asa !!
|
4 Attachment(s)
@CrazyEyes-ceva gen asta :D
PJ by Maryus_x90 :D |
3 Attachment(s)
Am facut masina mea preferata pentru drift .
PJ by SPD13TDI (e tot fara AUTOR, dar am pus asta si mai am multe fara...o sa fie acesta autorul :P ) Skyline R33 Drift: |
Quote:
@CrazyEyes: Nu prea poate lumea comenta daca folosesti PJ facute de alti, uni poate le stiu, nu pot sa zik ca arata foarte bine, ca ma gandesc la faptu ca e un pj facut de alt cnva nu de tine si alt cva la aceea masina nu e schimbat poate jantele !! in fine ai grija de jocu tau acolo :)) |
Foarte frumos Maryus_x90 o sa caut decalurile... ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning