![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
Salutare! Cam acum vreo 4 luni cred, s-a cam dus si relatia pe care o aveam eu de un an si evident ca am incercat toate metodele posibile sa o uit, pana la urma tot timpul si-a spus cuvantul. Am citit toate paginile thread-ului si am vazut tot felul de povesti, sfaturi. Am plecat si in alta tara acum 2 luni si inca nu m-am intors in Romania, pana la urma pot spune ca te obisnuiesti cu ideea mai mult decat sa uiti persoana pe care ai iubit-o, pentru ca daca tu chiar ai iubit-o, sunt slabe sanse sa o uiti complet,ca nu ai cum.
Ai impresia ca s-a dus totul, dar te intalnesti dupa o anumita perioada de timp cu persoana respectiva si iti cam dai seama ca inca esti vulnerabil in fata ei. Asta cam e de rahat,nu? |
Quote:
|
Stai putin, nu am venit cu nicio plangere aici. M-am inspirat destul din tot topicul, doar ca imi propusesem ca dupa ce termin de citit tot, sa fac un cont si sa public ceva. Am vazut ca merge topicul de cativa ani, e impresionant chiar.
|
Quote:
|
Nu-i nicio problema, dar oricum am observat ca in decursul anilor, multa lume si-a spus problema pe aici si pot sa zic ca am citit multe sfaturi utile cand aveam nevoie de ele. Dar tot timpul le face pe toate
|
Daca ai iubit-o no mai poti uita, la mine tot apare in visuri :)).
|
Da, normal. Apare peste tot pentru ca probabil inca o mai iubesti. Ceva sentimente mai raman intotdeauna cand chiar ai iubit
|
totusi de multe ori anumite sentimente sunt si inselatorii sau confuze.
de multe ori poti crede cv ce doar iti lasa impresia ca asa este,cand defapt tu te-ai distantat de persoana aia,dar in mintea ta nu prea iti doresti asta.cand o sa-ti doresti cu adevarat s-o uiti ai sa reusesti ff usor asta. thrust me!;) |
Ideea e ca mi-am dorit mult sa o uit o perioada, dupa vreo 3 luni, eu fiind plecat din tara, m-a cautat sa ne impacam sau asa ceva. Iar eu in momentul de fata sa zic ca sunt cam confuz
|
......
|
In prezent e bine bine :lol:
|
E foarte greu sa uiti pe cineva daca ai iubit-o, un sfat:inainte sa te implici intr-o relatie si stii ca esti o persoana care pune suflet si sentimente asigura-te ca esti compatibil cu partenera(pasiuni, mod de viata, ganduri, dorinte) daca vezi ca, ceva scartaie de la inceput nu incerca sa treci cu vederea pana nu te lamuresti care e problema, in timp ajungi sa te implici emotional mai mult si mai mult, pe urma te trezesti dupa vreo cativa ani ca te-ai implicat prea mult si iti este foarte greu sa uiti, constati ca nu ati impartasit amandoi aceleasi sentimente, astazi am ajuns sa cred ca iubirea este pentru oameni slabi, te aduce intr-o stare... este f greu sa uiti ce iubesti, cred ca depinde si de caracterul fiecaruia, la mn e un cosmar sper ca timpul sa vindece tot.
|
fratika askulta la mine dak tu iasta in suferinta kasa uiti kel mai bine e sa bei akolo tuika fert sau ke bautura iti plak tie ji dai sokoteala sau te duci la femei
|
Tu existi in realitate??? :O
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning