![]() |
|
Re: Chat
Str. Traian Vuia nr.222 vis a vis de intrarea secundara pe aeroport!
|
Quote:
|
Ms o sa trecem sa vedem
|
ba fixius, ar trebui sa arat la toti ce private message mi-ai trimis...sincer, sa iti fie rusine de prostia ta...daca ai ceva sa imi spui, spune-mi in fatza, nu pe forum, ca femeile. aurel vlaicu 150, in fiecare zi dupa 2, ma gasesti acolo.Mai maturizeaza-te si tu odata...
|
daca vrei spune-le daca nu, nu.. dupa ce trece hai huyu asta.. de pe weekend.. fii linistit ca iti fac o vizita !
|
cu beri si o cutie cu bomboane :lol:
|
ne ''jucam'' putin zilele astea cu sectiunea , incercam sa o facem mai dinamica , mai putin incarcata , mai usor de parcurs
|
Radeti tot frate...numai besini de discutii!!! nimeni nimic de masini!!! nu mai lasati nimic aiurea!!!!!!!!!!!!1
|
format forum:\ :) singura solutie
|
salut baieti...caut si eu un baiat ..iacab andrei...are un e 46 argintiu coupe...cj 52 dog parca...il cunoaste cineva? vreau si eu numarul lui de telefon...
multumesc anticipat:D |
Quote:
|
Re: Spider Tuning
hmm! si nu este nimeni de aduce din germania sau stiu eu .... unde e mai eftin?Dar care e vrajeala cu casco?Cam cat e casco la un leon? cine stie?
|
|
:lol: :lol: :lol: yo pe cand ma bucuram ca mi-l vad makar in poza,pana il am inapoi........tzapa:lol: :lol:
|
bah ... deci reclamele astea deja incep sa ma enerveze
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning