Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

ESPinoza 07-09-07 00:55

Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning

Quote:

Originally Posted by slip (Post 1086240)
:twisted: faceti treaba buna a? :D ce mult imi place cand aud .. "ne intalnim la...cu ..si cu.. si mergem in.. " :)) :lol:
asa ne adunam noi.. cand plecam la munte..sau..unde mai mergem.. impreuna.. 10 masini.. grupat.. catre o destinatie care in principiu nu conteaza.. ci conteaza drumul.. :D
sper sa va simtiti bine si pe drum..si sa va distrati..nu numai aici :D
abia astept sa faca si alte comunitati o intalnire.. sa putem merge ca si club.. 20 de masini.. coloana.. alea alea.. espi stie :wave: iese cu panarama:pistoles:
hai,...va salut si va astept la Iasi..
repet..cei care doriti sa ramaneti peste noapte.. sa imi spuneti din timp .. sa stiu ce sa caut..ok? :peace:

bafta

si cine ramane pana la sfarsit poate facem o escapada ceva? da sa nu fim prea obositzi dupa aia :)

slip 07-09-07 02:09

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 1086274)
si cine ramane pana la sfarsit poate facem o escapada ceva? da sa nu fim prea obositzi dupa aia :)

oricum..si baietii de la piatra ..au zis k ar fi frumos sa iasa cu gratare.. si deja pusesem la cale kestia asta..dar am zis ca nu are rost sa punem si pe forum.. :P poate nu se baga nimeni si.. sa nu ne facem reclama .. :D

dupa ora 19..20..cand se termina premiile si..ce mai sunt.. facem frumos o coloana.. pana sus pe bucium.. si bagam un FOC de ala de tabara.. un gratarel la lumina farurilor... si o cantare ca la discoteca :)) de la masini :D
ce zici? te bagi? :D
si daca vrei sa ramai in iasi..si nu ai unde sta.. sa imi spui.. inainte cu vreo 2 3 zile.. sa vedem ce gasesc.. din lista pe care o am deja :P

uff...abia astept :D

p.s. de mancare ori va luati personal ce vreti sa mancati... ori ne vedem inainte cu cateva ore de gratar....punem lovele.. trimitem 3 4 fete de-ale noastre impreuna la cumparaturi.. si .. facem treaba buna ;) ar trebui cam 15 20 de lei de persoana.. k sa facem ceva mare :D

va salut

sageata 07-09-07 02:16

si cat ar fi cazarea? mai avem timp sa dormim dupa gratare si focuri mari? ori e bal:drunk: , ori e spital?:nosebleed

slip 07-09-07 02:38

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1086405)
si cat ar fi cazarea? mai avem timp sa dormim dupa gratare si focuri mari? ori e bal:drunk: , ori e spital?:nosebleed

poi cazarea depinde de conditiile pe care doresti.. :D
sper sa fie timp si de somn.. spre dimineatza :-P
o sa fie bla...k spitalu e la mama dracului..in centru :D deci nu avem ce cauta..
nimeni nu se bate
nimeni nu comenteaza..
nimeni nu face nimic in afara sa se distreze..
bafta :D

sageata 07-09-07 02:42

pai, daca se termina balul, la ce sa mai stau prin iasi? asa, pana la bacau ma mai fugaresc cu careva.:D crede-ma ca am pe unde sa ma fugaresc pana acasa.:twisted:

slip 07-09-07 02:48

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1086426)
pai, daca se termina balul, la ce sa mai stau prin iasi? asa, pana la bacau ma mai fugaresc cu careva.:D crede-ma ca am pe unde sa ma fugaresc pana acasa.:twisted:

te cred.. :D si ma bucur ca mai vad cate unul ca tine.. :D care joaca "fugarita" .. :D

apropo...ce masinuta conduci? :D

sageata 07-09-07 02:52

eh, un amarat de golf 3, 1.4, de prin '93 da' merge binisor.:twisted: :twisted: ai poza la profile.

slip 07-09-07 03:00

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1086437)
eh, un amarat de golf 3, 1.4, de prin '93 da' merge binisor.:twisted: :twisted:

important e sa te simti tu bine in el ... pentru ca asta conteaza cel mai mult..
ai masina ta.. oricare ar fi ea.. o conduci tu cum vrei.. fara retineri.. si fugaresti tot ce iti sta aproape :D
eu am un ford de 90 de cai.. si.. fugaresc si eu ce pot.. o cioara.. un caine.. :D ceva.. un golf 4 :)) ce imi sta aproape.. numai sa ma simt bine...
daca ma fugaresc cu un M3.. deja.. ii dau ceatza :D el e la bacau..iar eu ajung deja la iesirea din iasi.. (dar plecam de la Iasi.. :lol: )

adu-ti masina la expozitie.. :D sa o vedem si noi.. ca ne plac astfel de masini :-P
hai..ne vedem aici... numai bine..

ESPinoza 07-09-07 10:58

Quote:

Originally Posted by slip (Post 1086394)
oricum..si baietii de la piatra ..au zis k ar fi frumos sa iasa cu gratare.. si deja pusesem la cale kestia asta..dar am zis ca nu are rost sa punem si pe forum.. :P poate nu se baga nimeni si.. sa nu ne facem reclama .. :D

dupa ora 19..20..cand se termina premiile si..ce mai sunt.. facem frumos o coloana.. pana sus pe bucium.. si bagam un FOC de ala de tabara.. un gratarel la lumina farurilor... si o cantare ca la discoteca :)) de la masini :D
ce zici? te bagi? :D
si daca vrei sa ramai in iasi..si nu ai unde sta.. sa imi spui.. inainte cu vreo 2 3 zile.. sa vedem ce gasesc.. din lista pe care o am deja :P

uff...abia astept :D

p.s. de mancare ori va luati personal ce vreti sa mancati... ori ne vedem inainte cu cateva ore de gratar....punem lovele.. trimitem 3 4 fete de-ale noastre impreuna la cumparaturi.. si .. facem treaba buna ;) ar trebui cam 15 20 de lei de persoana.. k sa facem ceva mare :D

va salut

cum sa nu ma bag... de dormit am unde ca tocmai mi`am inchiriat ceva pt anu asta universitar deci ne vedem la iasi!!

slip 07-09-07 11:54

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 1086691)
cum sa nu ma bag... de dormit am unde ca tocmai mi`am inchiriat ceva pt anu asta universitar deci ne vedem la iasi!!

super.. :D atunci..ne vedem cand ne intalnim :D ;) :pistoles:
bafta

p.s. nu trebuia sa spui k ai apartament k sar baietii pe tine :))

Ali_ump 07-09-07 13:19

Anuntati orele de plecare ....Piatra pleaca dimineatza la 8 din Piatra ...se fac 30-45 de min pan la Roman ....in jur de 9 -9:30 ar fi bine sa ne intalnim cu restu lumii in Roman ...ce ziceti?

Andrey_FL 07-09-07 13:49

asta inseamna ca Onestiul tre sa fie prin Bacau pe la 9 fara 20...e boon asa?

sageata 07-09-07 16:59

Quote:

Originally Posted by bc_01_ftu (Post 1087008)
asta inseamna ca Onestiul tre sa fie prin Bacau pe la 9 fara 20...e boon asa?

perfect. 20 min. pana la roman fara radar. ajungem la fix.

Andrey_FL 07-09-07 17:02

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1087298)
perfect. 20 min. pana la roman fara radar. ajungem la fix.

aali ump zis la 9 sau 9:30...deci avem timp...dak nu ziceti voi ora...

ESPinoza 07-09-07 17:04

si noi la cat sa fim la targu misto?

All times are GMT +2. The time now is 06:13.

- Copyright 2026 4Tuning