![]() |
Re: Diverse discutii
ce ar fi sa pun si eu de ex un 3.0??
hai sa ramanem in limite normale.... |
Quote:
din cate imi aduc aminte parca zace prin garaj un v6 de opel?........ |
jakal; e mult mai bun 6l 24v d p senator decit 6v d p calibra / vectra... ;)
|
de ce oare baietzii cu opelurile nu vb de masina cu TOY la nr care le cam rupe curul,si asta si in situatzia jalnica in care se afla.....si e masina cu motor de 1,8 litri;)
|
masina lui toy rupe si bmw-urile.........cel putin pe el meu sigur.......
|
Quote:
sa vedem care din posesorii de opel se simt si iau atitudine;) |
Va contrazicetzi aiurea prieteni.
Eu cred ca sezonul a fost foarte favorabil pentru Volkswagen. Nu a picat deloc in acest sezon si a facut furori atunci cand a putut. (sa nu uitam de cerculetzele si drifturile facute cu tractziunea fatza si taierea anvelopei pe spate ;)) Cu japonezii am avut cu totii de furca anul acesta si au tot respectul meu, atat Amadeus cat si VON-ul. (cine n-a avut curaj sa se dea cu japonezii?) RENAULT-ul a fost intr-un declin total in acest an, imi pare rau ca trebuie sa spun asta, dar problemele de cutie si aerodinamica ale TOY-ului l-au tinut mereu departe de linia de start. BMW-ul a sperat ca v-a face furori cu ix-ul care s-a furishat in garaj cu cutia de viteze intre picioare, iar restul s-au mentinut in clasament cum au putut. Opel-ul s-a mentinut si el pe linia de plutire si a sperat sa ia locul multor masini din top desi s-au autodezamagit de fiecare data, crezand ca masina trage grav daca are butoane, daca ii "thare cathetofonu" sau daca are semislickuri. Cum spunea si Jackalu', an de an Opel-urile scad in greutate..., mai pica din table, dar ce-o sa faca atunci cand n-o sa mai ramana decat cutiile negre (de viteze) din fuselajele lor? :p Pe ultimul loc ramane FORD-ul care anul acesta n-a reusit sa intre in competitzie decat la inceputul anului foarte putin, problemele incetand abia acum pe finalul sezonului. Eu zic sa facem clasamantul pe anul 2008 asa: Locul I - Mitsubishi Locul II - Volkswagen Locul III - Opel Locul IV - BMW Locul I la Mitsubishi (singur la marca asta) - VON-ul cu CZT (clasa debutantzi) Locul I la Volkswagen (singur la marca asta) - DONU' cu VR6-le Locul I la OPEL - Cristi cu Cielo EVO I Locul I la BMW - Bobby cu E60-ul |
Quote:
nu s-a dat cu voi ca nu avea cu cine,in sensul ca nu a avut masina la clasa lui.... [in afara de nebunu care l-a rupt] si ai uitat o anume masina peugeot? turbata rau....;) |
lasand la o parte vesnica disputa.. eu nu cred ca TOYu nu este in forma datorita neplacerilor de care sa "izbit" in ultima perioada...:)) se poate confirma ca a fost batut de opeluri cel putin odata.. .asta se intimpla anul trecut.. de bmwuri nu stiu ( nu am asistat) dar in momentul de fata inca nu este pregatit sa iasa.. (asa sustine proprietarul) oricum masina fuge grav asta e un lucru cat se poate de adevarat..:)..dar este adimrat ca incearca ..sta deoparte si se pregateste spre deosebire de cealalta latura care a avut o tentativa dar sa descurajat si a renuntat..;)
|
Quote:
|
si dupa cum spune si taz donule , citez : " colega la mitsubishi ai uitat un anume evo X!!!
nu s-a dat cu voi ca nu avea cu cine,in sensul ca nu a avut masina la clasa lui.... [in afara de nebunu care l-a rupt] " .... nebunu posesor de vectra! ;) este admis banuiesc sa mergem pe urmatoarea premisa :urma scapa turma!!!!! iar nebunu cre ca a lasatceva urme in seara aia!! |
ba sa stiti ca nebunu a lasat foarte multe urme in seara aia{de ulei}si de geaba este calul de rasa{evo x} daca jokeul doarme inrest bonule cuti la buzau set motor etc etc stai ca nu a trecut anul doamne fereste si la clasament mai umbla unpic
:twisted::twisted: |
Man, burnout in cutia de viteze am facut anul trecut... Noi vorbim de ce s-a intamplat anul asta.
Cat despre masinile care s-au dat anul asta eu cred cel mai bine a fost VR6-le. Evo X si Peugeot-ul oricum au lipsit la multe evenimente nocturne desi intr-adevar n-aveau cu cine sa se dea. La majoritatea curselor au participat VR6-le, BMW-urile si nu in ultimul rand Opel-urile. |
raiceri..raiceri...sa fac dragoste cu clasamentu vostru :)) :))
|
Clasamentul ar fi valabil pt clasa 200 CP +/- 20% dar chiar si asa sunt destul de putine masini cu care sa se faca comparatia. Poate la anu' sa mai apara ceva gti, opc, rs si sa putem sa facem un bilant adevarat care pe care. Oricat de neplacuta este concurenta asta intre oameni sau intre marci ideea este ca a fost constructiva - deja incep sa se vehiculeze pt la anu :slikuri, softuri, kituri turbo si altele
|
dau dreptate lui bonu.....VR-u s-a descurcat de minune......a fost la inaltime......
mentionez ca nu fac parte din NSL.....ca sa il ridic in slavi...... BRAVO MA RACERULE.........:)) |
Da mah dar donu a trisat......este ajutat de fiolele cu urinal diluat ale stim noi cui asa ca il descalificam.
|
Quote:
|
Aaaa si inca ceva daca tot va umpleti de respect cu motorasele alea de doua miutze de la opel care fac ditamai motoarele de bmw ...va invit asa ce-ar fi sa va trageti cu un amarat de japonez de nici o miutza de cm cubi..adica un 954 cm patrati d-aia
Doesn't sound good aaaaaa? ca tot motor e si ala mic asa ...cauta sa faci un raport greutate si dupa aia ai sa vezi clase... |
sa nu mai mananci orez de la chinezi ca atarni greu si se modifica raportu.......:)))
|
Quote:
ps: restecpa for the crazy man. |
Quote:
"Toata ziua pe motor", Ba ma urc, ba ma cobo, Sus-jos, si iar jos!!!" |
donule..dar si pejo si-a gasit un nash anu asta :P
si EVO isi gaseste destui... pe de alta parte oare nashu pejoului va fi si nashu opelului? eu zic ca in lumina ultimelor evenimente....e de vazut... si stiu unde sa-mi pun banii. |
Mah sincer as mai sta seara da nu ma lasa fimea ..ca cica e tarziu si ca ea vrea sa faca baie.
|
Da... si se pare ca din nou VAG-ul este in frunte, nu?
Seat-ul face parte din Grupul VA din cate tin minte... |
Mah voi cu nashii vostrii cu tot...EVO ala e singura masina in care mai bagi vreo 5000 sa-i mai faci ceva pe colo si intradevar e RACING...cat despre vectra aia :D:D:D:D:D:D:D:D.cand de coor candd de gaoaza...masina care mananca bani ca schredderu ala de mananca hartie prin birouri. Cum o fi sa incepi o cursa si sa stai cu morcovu-n coor nestiind daca o termini si asta dupa ce zi bagat cu zecile de mii in ea...e ca si cum ai face implant la un cal de carutza cu copitele la un cal de curse campion.Fiti siguri ca ala n-o sa alerge niciodata sa iasa campion si nici nu va mai trage o shareta dupa el.Nebunu nu stie o zicala d-asta de batrani:ORICE PROST POATE STI(despre racing,sa manance racing,sa faca 3.14 racing,etc.)...SCOPUL E SA INTELEGI:lol:...si pana una alta trebuie sa organizam o festivitate de premiere a centurii unificate Pune-o de-a latu' mah & King Of Drift pentru chioru aka pupaza cu ochelari aka tengu'ra de shantz care nu te-ai dat la o parte.
|
Dar eu mai propun ceva...
Un podium si niste sticle de shampanie cu aroma de urina... |
Uite asta nu-mi place mie la tine ....mereu incerci sa cooptezi noi adepti :lol:
|
Si omu va da cel mai bun exemplu ca din cocosh nu faci gaina si nici din opel masina:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
btw...voon. daca vrei GTI...l-ai avzut in seara aia....negru, bad..bad ...pana si evo se uita urat la el... si e de la noi de aici....prezent...daca se vrea. |
Frate japan motors are the best.....numai cand te uiti la turometru te ia capu ...ceea ce la european cars nu prea vezi
|
ba dar ce va mai certati ......mai aveti putin si va luati de par.....
cu urmatoarea ocazie mai vreau sa ma dau cu paga....k normal trebuia sa ne dam 2 din 3! si apropos de greutate.....opelul e mai usor dar are un amarat de 2.0 ...si bmw are 500cm in plus si vreo 20 de cai si 2 pistoane.......si cobra a venit fara banchete si cu butoane! eu sunt stock! deci....fiecare cu ce poate! |
nu mah
cel mai bine cu tine ma dau 6 din 49 ....(sper sa scap de el de la a doua) ca poate ii sare casetofonu din bord si imi vine dreaq pe bancheta |
"EU SUNT STOCK" poate la cap mah baiatule ...da nici acolo ...si motoru ala de sfi a fost acolo din fabrica??:shock:
|
Quote:
motorul e imprumutat! dar sa pus si pe kadett! degeaba ma luati la caterinca cu casetofonul ala....dar recunoasteti...k nu mam facut de ras pe unde m-am dat cu cotetzul meu...si cu directie si fara.... asta este.....dupa posibilitati.... |
Coaie,eu nu am nici un buton la masina,Jakalu are dotari dastea gen:claviatura,si alte chestii care la el merg bine si la mine nu.Bancheta cantarea 5 kile,deci sa fim serios,eu am scos o ca sa nu mi mai atinga aripile in gume,dar de pomana am scos o.
O sa vreau revansa,ai 1-0. |
Quote:
Normal ca se vrea - dar dupa ce fac revizia. Eu vroiam mai de mult, pacat ca se anunta acum cand isi intra iarna in drepturi |
Quote:
Ia uite frate unde era guru, si astia il cautau prin Suedia, Norvegia...:D Eu nu vreau pe podiumul asta - draq ma pus sa-mi iau Mitsubishi :lol: |
pai in seara aia voon, el de aia venise...dar era destul de clar...pe mine ma bate cu 3 tiruri :)
|
:grandmar:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning