![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Mi se pare mie sau o oglinda este neagra si cealalta de culoarea masinii?
|
dary si silver- masini foate frumoase nu am ce sa obiectez la el
bobi_racer- hai sa te invat ceva ( nu as fi eu egal cu ceilalti ) incerca atunci cand faci ceva sa pui acea masina in prim-plan adica sa faci numai ei poze in felul in care facem noi ca daca pui cate 2-3 masini o data nu o sa ni-se para mare lucru etc incerca sa faci cum am zis eu;) |
Quote:
Ma dary...Bmw a iesit prea frumos...Da buzz pe mess sa vorbim ceva;);) |
Ciudata moda asta... :D Macar masina arata bine.
|
14 Attachment(s)
munca mea pe ziua de azi cam astea sunt masinile asteptam comentarii , critici , discutii , etc .
|
3 Attachment(s)
frumoasa dary ;) n-ai mai avut vopsea asai?? pentru oglinda
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Lotus Elise
|
Quote:
|
se poate sa imi dati si mie cateva ??
Skoda Fabia Renault Megane / Robicutz porshe cayenne / Dms628 audi R8 / tm_kata Subaru sti / danny125 audi S8 /radu_cainamisir volvo c30 / radu_cainamisir Fiat GP / radu_cainamisir Dacia 1310 / bobi_racers Porsche Panamera / Mitsubishi Lancer Evolution X / ebone Dacia sport / R.Equinox Camaro SS. / R.Equinox suzuky / radu_cainamisir va rog din suflet! |
5 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Plesa - Frumoase pozițiile īn care ai prins-o !
Radu - Arată bine pe alb cu stopurile negre, īmi place poza cu reflexia. KrYpToN - Perfecta culoarea ! Pentru astăzi avem un Lambo de circuit și un M3 E46 8) , ceva păreri ? |
1 Attachment(s)
KrYpToN-Masina e superba..dar rotile spate nu imi plac deloc cum stau...
Plesa-Cum ai facuto tu arata bine...dar masina nu imi place deloc:)) Radu A.K.A. G.R.M.-Daca tot ai umblat In ps...Puteai sa stergi si gaurelele alea de pe spoiler spate.....Masina arata crima curata:X DrifterGT-De cand rotiforom sunt jante de racing?:shock::shock:..Bmw arata bine..bravo Pun si eu un Lambo...restul maine:)) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
BMW Alpina E36
Ce parere aveti? |
5 Attachment(s)
DriftDrift
pareri? |
Urāt eleron ai ales, īn rest e ok :).
|
Quote:
E46-le e smecher. |
1 Attachment(s)
Am īncercat să semene mai mult cu asta :P
|
pe lambo da bine si pe nissan la fel e eleronu de pe kitu Bunny sau ceva gen... mie imi place bv
|
Quote:
p.s.- eu am ceva mai tare ca al lor ce stiti voi:)) |
Vreau si eu modul Honda Civic......multumesc.
|
2 Attachment(s)
2 shots
|
Quote:
radu-misto masina de drift ,dar ca sa fie de drift drift punei alt eleron(mai mare) Ps:nu o sa para ceva gen rice pt ca e masina de drift;) DrifterGt-primu lambo care l-am vazut cu rotiform:)) Schimbai jantele sunt si jante de care vrei tu numai sa cauti;) |
cine imi poate FACE SI MIE UN NR DE INMATRICULARE ?:lol:
|
1 Attachment(s)
Am schimbat jantele cu unele care seamănă mai mult cu cele de pe modelul Superleggera. Sper că e ok acum.
|
3 Attachment(s)
varianta mea pt lambo:D
dany cum reusesti:O baietii ce zice de o competitie ca nu am mai facut asa ceva de muuuult timp! |
cineva la o competitie de drag:D?
Navem organizator:d |
Quote:
|
Ma bag si eu daca se face :D Vreau sa vad daca sunt in stare sa fac ceva frumos :D Dar cu masini vechi, americane.
|
1 Attachment(s)
A intrat azi un prieten pe mine si mi-a adus aminte de echipa SLRR-RO care a fost odata. http://slrr-ro.dmon.com/
Pe urma cautand pe google, am descoperit ca daca scrii pur si simplu "slrr", primul rezultat este acel site. De ce nu va mai ocupati si de site-ul ala cat de cat, pentru ceea ce a fost odata si pentru munca care au facut-o altii in folosul acestui joc. Ca pana la urma, forumul asta nu are nici o legatura cu jocul SLRR si nici nu apare pe undeva ca sa-l poti gasi usor si sa-ti dai seama despre ce-i vorba. Exista site dedicat si cred ca nu ar fi rau cu el... Se pot tine discutii aici de exemplu, iar competitiile, upload-urile si sfaturile sau indrumarile sa fie pe site. Pentru ca aici pe forum se pierd in sutele de pagini de discutii si alte balarii si pe urma cand ai nevoie de ceva, iti pierzi timpul cautand si iti piere si cheful de a te mai juca sau nu mai ai timp pentru asta. Este doar o parere si sper sa nu-mi sara nimeni in cap... Eu va mai pot ajuta in continuare cu administrarea lui si restul din veterani sunt sigur ca nu vor da inapoi daca le cereti niste sfaturi sau alte cele in legatura cu acest joc. Va doresc un weekend placut la toti si toate cele bune! |
Quote:
Ei trebuie sa se ocupe de site noi cum sa ne ocupam? Radu-ce-ai ma cum sa fac frag cu masini old school? Masinile nu conteaza doar timpul! Uitate in spate..(la concursurile anterioare) |
Cine Poate si Vrea Sa Imi faca si mie o placuta de inmatriculare PH-12-XTH pentru 2.3.0?
Si daca vrea cineva sa posteze un link d download ptr 1310 si logan va rog :oops: |
Quote:
Daca sunteti careva interesati si vreti sa duceti planul mai departe, imi lasati un PM si discutam mai in detaliu. Eu va ajut cu ce pot si cat imi permite timpul. |
3 Attachment(s)
Un RS 6 Avant cu Rotiform`uri
|
1 Attachment(s)
Bun,sa incepem.
Declar Drag Racing deshis O sa facem o competitie asemanatoare cu cea anterioara. 1. Aveti voie aproape orice motor in afar de turbotehnic(cel de 8000cp) 2. Puteti folosi cauciucurile astea sau oricare doriti dvs. http://www.gamefront.com/files/17148...rol%20Tyres.7z 3. Screen-urile se vor face in urmatorul mod:1 screen la 0-100km,al 2-lea la 0-200km,al 3-lea la 1/4(400m) 4. Toate detaliile posibile despre masina din meniul car info ( facute poze ) si puse pe forum. 5. Aveti voie MAXIM 2 Piese date jos 6 . Castigatorul locului 1 primeste de la mine vw lupo:D |
3 Attachment(s)
Andu-Salut mosule nu te-am mai vazut de mult pe 4t ;) ... acel site ar fi bun doar pentru informatii despre slrr si pentru uploadat masini/motoare/jante si alte programe pentru joc.. sii cum se fac masini si alte piese.... dar marea problema e ... cine se ocupa?? Andu din cate stiu tu esti ocupat mai tot timpu... in fine vedem noi cum facem :D
ebone-Frumos bravo ;) Dary-Lupo e wip vip ??? ca mi se pare ca am vazut link pe SMZ sau GOM... Skyline R33 |
2 Attachment(s)
Krypton: Frumoasa lucrare ! Bravo !:twisted:
Si de la mine un E36 :) .. O parere va rog ! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning