![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
umbra nu ramane aia ...am uitat sa spun...
lucrarea este pentru un concurs pe psu....si lucram 3 la masina...dupa ce o sa termine baietii si spoilerul fata si ce mai au de facut o sa refac si umbra....deocamdata nu are rost...alte comentarii?greseli ceva p.s. ma bucur ca va place |
Quote:
de la noi cei cu care lucrezi eu mai am putin de lucrat la partea din fata .... |
am postat lucrarea fiindca sunt sigur k au ramas greseli pe care nu le-am vazut...si de tine oricum nu am mai dat pe mes....in sfarsit...nu inteleg de ce te superi...am vrut doar sa fiu sigur k nu sunt greseli...
p.s. si frost lucreaza la partea din fata .. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
ce parere aveti de mazda asta?
|
usile sunt blurry .... in rest ok ...
|
1 Attachment(s)
golf V, din greseala am salvat peste original :D ...dar stiti voi cum arata inainte ;)
|
Quote:
|
spoiler descentrat ... intercooler-ul si grila sunt pixelate... o imbinare aiurea sub far...
|
misto golful si mazda incearca ceva de genu mercedes 300SL ca deschidere a usilor ;)
|
2 Attachment(s)
Supra...........;)
|
aerisirile kre le-ai pus u arata km aiurea... dar i nrest numai bine :)
|
mie mi se pare supra o lucrare buna
|
4 Attachment(s)
Comment plszz:D
|
Quote:
*RX-8 este cea mai buna dintre toate, parerea mea *bmw are culoarea ireala si ploapele strambe *dacia are culoarea super bine facuta, doar ca la radiator n uai scos grila cum trebe si la geam fata nu ai reusit sa il deschizi ca la tutorial, mai incearca oricum f bine cu culoarea si jantele merg si ele destul de bine. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning